Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş boş konuşuyorlar burak elmas tan dili yandı bu kulübün boş laflara karnı tok. Vizyoner zengin bir başkan lazım bu kulübe. Ali koçun boyundurugunda beş parasız vizyonsuz adam istemiyoruz.

Elmas’ın ibrasızlık olayını kim organize etti önemli olan bu
Çünkü Elmas’ın aldığı oyların büyük kısmı, ibrasızlığı kim organize ettiyse onun rakibine gidecektir
Kim prganize etti bilen var mı?

Boş boş konuşuyorlar burak elmas tan dili yandı bu kulübün boş laflara karnı tok. Vizyoner zengin bir başkan lazım bu kulübe. Ali koçun boyundurugunda beş parasız vizyonsuz adam istemiyoruz.
Vizyoner zengin olsun tamamda, baskan oldugundada elini cebine atsin. Ü. Aysal döneminde bizlere gerek yok GS masrafini kendi kasasindan karsiliyabiliyor gibi biseyler demisti zamaninda. Ayni durum olursa sasirmam.

Metinin nazifi getireceği kesin mi kolpa mi

Daha önceki liste ile karsilastirma yapalim:

Dikran Gülmezgil - devam
Remzi Tan - disiplin kurulu üyeliginden yönetim kuruluna gecmis
Levent Nazifoğlu - yeni
Rıza Morova - devam
İsmail Sarıkaya - devam
Murat Demircan - sicil kurulu üyeliginden yönetim kuruluna gecmis
Ali Baran Öztürk - disiplin kurulu yedek üyeliginden yönetim kuruluna gecmis
Baturalp Pamukçu - yönetim kurulu yedek listesindeydi
Fabrizzio Casaretto - denetim kurulu üyeliginden yönetim kuruluna gecmis
Lara Yılmaz - yedek yönetim kurulu listesine yazilmisti
Saltuk Buğrahan Budak - yeni
Bora Bahçetepe - devam
Cihan Vural - denetim kurulu üyeliginden yönetim kuruluna gecmis
Hikmet Emin Ergüven - yeni
Mustafa Manav - sicil kurulu yedek üyeliginden yönetim kuruluna gecmis

15 ismin 6sini daha önceki secimde sicil ve denetim kurullarina yazmis metin öztürk. zayif bir liste oldugu görünüyor. levent nazifoglu isimli sahis varken buna oy verilmez

Bu başlığı her gördüğümde bu sahne aklıma geliyor.

Bir bucuk dakika uzun diyenler 44. Saniyeden itibaren izleyebilir.

Burak Elmas kalsa mutlu olurdum cidden fena bulmadığım bir futbol projesine başlamıştı. Campos-Sensibile-Torrent ile oluşacak kadro yapısını ve sonuçları görmeyi isterdim. Keşke biraz daha etkili bir başkanlık süreci yürütüp devam edebilseydi.

Kendisi en son Bjk şampiyonluğunu kutluyordu hatta Yiğit Şardan'ın yönetiminde olduğunda o beğenileri ortaya çıkmış ve Bjk taraftarı olduğu iddia edilmişti vay arkadaş Bjk'ye sempati duyan bir başkan adayımız da mı olacak gerçekten anlam veremiyorum.

Oldu birde Allah'ın tinercisini kulübe başkan yapalım başka derdimiz yoktu kendimizi nasıl yok ederiz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt