Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihimizin en zayif secimi olacak gibi listeler ve adaylara bakilirsa.

E0zD4yZWUAUqR5D

Nerde o emre akyazicilar ahmetler falan.İbra gününe kadar başımızın etini yediler.

Yok Ahmet Ocaklı İstanbul'da seçim çalışmaları için otele yerleşmiş; listede Erden varmış, Dursun Özbek büyük bir parayla geliyormuş, Cemal Özgörkey listesinde birleşme olacakmış diye diye 3 iq kitleleriyle birlikte yangın çıkarmışlardı, hani neredeler?:D

Bizim genel kurulumuz şişirilmiş bir balondur.9 ayda başkan indiriyorsanız ben de sizden güçlü isimlerin bir olup gsye sahip çıkmasını beklerdim.

Levent tüzemene göre

Metin Öztürkün hocası yerli imiş - FT yada okan değil
Hamamcığulu : Fransız mış

Bunlar kasa kolayligi yapamazsa, ve su yönetimler artik zarari karsilayacak maddesi cikarsa iyi oyunculari satip, yerlerini ucuz ve boktan oyuncularla doldururlar. Kendi cepten para cikmasin diye böyle strateji ile geliyorlarsa sasirmam.

Ayağa kalkmamiz lazim ama bunu kimle yapabiliriz fikrim yok.

Tüzemeni severimde şu transfer ve hoca işlerinde bir halt bildiğin yok 50 yıldır sallayıp durma yav hani devre arasında çok iyi bir oyuncu alıyorduk ona ne oldu :asd::asd:

bu seçim ya son seçim olur ya da sondan bir önceki.
ondan sonra biri kulübün sahibi olur
deniz meniz kalmadı artık. çark dönmüyor.

Eşref'e bakıyorum içim ayrı kararıyor, Öztürk'e bakıyorum içim ayrı kararıyor.

Bir taraftar olarak ilerisi için ümitvar olamıyorum iki başkan adayını da düşününce.

Bir çıkmaza giriyoruz gibi ama hayırlısı.

Levent Nazifoğlu faktöründen dolayı Metin Öztürk umarım başkan olmaz umarım Eşref başkan olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt