Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benzer dikkat bende de var. detaylara çok önem veririm.
"En güzel kadınlar" konusundaki kol tüyleri paylaşımımla ciddi tepki çekerek belkide o konuya iç açılması nedeniyle bakan arakadaşların "ya pis herif" demesine yol vermişliğim var maalesef. (hatta bunu okuyunca tekrar demiş olabilirler :D )

neyse konu temasından uzaklaşmanın alemi yok :D

Metin Öztürk: "Birbirinden çok farklı iki aday karşı karşıya. Biri Galatasaray'ın belli bir nüfuzuna, diğeri o nüfuz da dahil, tamamına hitap ediyor."

Metin Öztürk: "Bence şu an ortada barışı sağlayabilecek tek adayım. Biz projesi sadece lise olan bir ekip değiliz. Projesi şampiyonluklar olan ve Galatasaray'ın borçlarını tamamen kaldırmayı hedefleyen bir ekibiz."

Metin Öztürk: "Ekibimizde ‘Torrent iyi bir rapor getirdiğinde onunla devam etmeliyiz’ diyen arkadaşlarımız var. Ama ben o tarafta değilim. Ben yerli hocadan yanayım."

Metin Öztürk: "Taraftarla bütünleşmeyen, futbolculara dokunamayacak kişinin gelecek sene şampiyonluğu getireceğini zannetmiyorum. Biz, bir ruh takımıyız."

Son düzenleme:
Metin Öztürk: "Birbirinden çok farklı iki aday karşı karşıya. Biri Galatasaray'ın belli bir nüfuzuna, diğeri o nüfuz da dahil, tamamına hitap ediyor."

Metin Öztürk: "Bence şu an ortada barışı sağlayabilecek tek adayım. Biz projesi sadece lise olan bir ekip değiliz. Projesi şampiyonluklar olan ve Galatasaray'ın borçlarını tamamen kaldırmayı hedefleyen bir ekibiz."

Metin Öztürk: "Ekibimizde ‘Torrent iyi bir rapor getirdiğinde onunla devam etmeliyiz’ diyen arkadaşlarımız var. Ama ben o tarafta değilim. Ben yerli hocadan yanayım."

Metin Öztürk: "Taraftarla bütünleşmeyen, futbolculara dokunamayacak kişinin gelecek sene şampiyonluğu getireceğini zannetmiyorum. Biz, bir ruh takımıyız."

3 gün kala bok atmalarda başlamış - aferim MÖ çok örnek bir adaysın.

bir dediğin önceki gün dediğinden kaymış şekilde oluyor. Torrentle devam edebiliriz bizi ikna ederse dedin bugün ben ordan yana değilim - demek ki anlaşmışma tamam yerli adayınla (Okan heralde) - bunuda oy koparmak için sunuyorsun.

Forumda takılan insan gibi taraftarla bütünlemeyen , futbolcuya dokunmayan falan filan.

Burak Elmas'ın yaşlı versiyonu gibi duruyor - çok optimist tablolar bayraklari şampiyonluklar kısa vadede falan filan bana inandırıcı gelmiyor maalesef. Biraz sanki o koltuğa sonunda oturayım ne zamandır muhalefet yapıyorum kafası varmış gibi duruyor.

Bir yandan da sorgulamıyor değilim ulan adam harbiden gelip bu dediklerini yapabilir mi bu kadar rahat konuşuyor, Burak Elmas'ta da aynı şeyleri düşünmüştüm özellikle stad ismi sponsorluğu gelir olarak çok heyecan yaratıyordu. Hala ama kafam %50+ şekilde Eşref Bey'e yatıyor.

Her ikiside bence olmaz.
Eşref Hamamcıoğlu - eski kafali tayfa hic bi karizmasi yok. Cimri oldugunu soyleyenler var.
Metin Öztürk - ben komisyoncuyum bana guvenilmez diyen bir tipi var. Levent Nazifogluyla calismak istemesi Galatasaray icin korkunc bir senaryo.

Her ikiside bence olmaz.
Eşref Hamamcıoğlu - eski kafali tayfa hic bi karizmasi yok. Cimri oldugunu soyleyenler var.
Metin Öztürk - ben komisyoncuyum bana guvenilmez diyen bir tipi var. Levent Nazifogluyla calismak istemesi Galatasaray icin korkunc bir senaryo.

ikisinde e negatif yaklaşılacak şeyler var doğru ama tecrübe etmeden de bilemeyiz , o nedenle önyargılı olmuyorum ben hiç. Sadece ağızdan çıkanlara , vaad verirmişçesine çizilen resimlere bakıyorum.

ikisi haricinde beyaz liste adayı falan kazanma ihtimali olmadığına göre , mecbur bir tanesinin arkasında durmak lazım en azından görev süreleri boyunca.

BU SEÇİM ve seçilecek yönetimden beklentim:
- 2 senede en az 1 sezonunda şampiyonluk
- Borçlanmama
- Takım iskeleti ve oyunu oturtulması yeni gelecek TD ile

şu 3ünü becersinler 2 senede bana yeter .

Kötünün iyisi olan Eşref başkanım olacaktır şüphesiz.

Eşref Hamamcıoğlu, “Kulüpte mali problemler hep vardı. Ancak çok önemli bir marka değerimiz olduğu unutulmamalı. İdari başarısızlık şu anda her sorunun üstünde. Cayır cayır yanan bir gömleği giymek için yola çıkıyorum”

Eşref Hamamcıoğlu: "Seçim tahmini yapanlar neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama camiaya hizmetimiz belli. Tabii ki biz kazanmak istiyoruz.”

Metin Öztürk: "En az 4-5 transferimiz var. Bunlardan biri yabancı, biri yerli 2 flaş transferimiz var. Onları önümüzdeki hafta raporlar önümüze geldiğinde açıklarız."

Metin Öztürk: "En az 4-5 transferimiz var. Bunlardan biri yabancı, biri yerli 2 flaş transferimiz var. Onları önümüzdeki hafta raporlar önümüze geldiğinde açıklarız."

abi işte hiç inandırıcı gelmiyor şu laf ya - ne ara görüştün kimle görüştürdün, hangi şartlarda - daha bütçen belli değil tam onaysız - neye göre hareket ediyorsun.

kaybettin diyelim bu çalışmaları paylaşacak mısın eşref ile.

sırf oy için yapılan açıklamalar gibi geliyor yav.

Eşref Hamamcıoğlu, “Kulüpte mali problemler hep vardı. Ancak çok önemli bir marka değerimiz olduğu unutulmamalı. İdari başarısızlık şu anda her sorunun üstünde. Cayır cayır yanan bir gömleği giymek için yola çıkıyorum”

Eşref Hamamcıoğlu: "Seçim tahmini yapanlar neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama camiaya hizmetimiz belli. Tabii ki biz kazanmak istiyoruz.”

çok duyduk bunları

Çok istekli adamdan adamlardan hayır gelmez

Eşref ve metin ikisini topla bir yiğit şardan etmezler

abi işte hiç inandırıcı gelmiyor şu laf ya - ne ara görüştün kimle görüştürdün, hangi şartlarda - daha bütçen belli değil tam onaysız - neye göre hareket ediyorsun.

kaybettin diyelim bu çalışmaları paylaşacak mısın eşref ile.

sırf oy için yapılan açıklamalar gibi geliyor yav.
Sözde Burak Elmas ile paylaşacaktı sponsorlukları yada çalışmaları seçim öncesi kazanan adayla paylaşacağız demişti. Sonra ben sponsorlukları koltuk karşılığı anlaşmıştım o yüzden size sponsor olmazlar dedi aynı kişi. Bunu Elmas direk Divan'da yüzüne söyledi ve Öztürk te yalanlamadı.

Bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete sonumuz inşallah hayırlı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sözde Burak Elmas ile paylaşacaktı sponsorlukları yada çalışmaları seçim öncesi kazanan adayla paylaşacağız demişti. Sonra ben sponsorlukları koltuk karşılığı anlaşmıştım o yüzden size sponsor olmazlar dedi aynı kişi. Bunu Elmas direk Divan'da yüzüne söyledi ve Öztürk te yalanlamadı.

ima ettiğim bozukluk bu işte .

geçen günkü röportajda da benzer - babam 20 yıldır ada yöneticisi kızım şu, zaten geçmişte ben bu görevdeydim şöyle şöyle destekte sponsorda hep bulundum falan filan dedi.

bilinen şey olsa konuşulurdu bugüne kadar zaten

İki başkanda interektiflik - internetteki kanal kafasına değindi.

bir taneside açsa yayında 4 -5 moderatör eşliğinde direkt taraftar sorusu alsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt