Galatasaray Başkanı Sizce Kim Olmalı?

Galatasaray Başkanı Sizce Kim Olmalı?

• Kullanılan toplam oy
    99
  1. manchester'la deplasmanda 3-3 berabere kaldığımız maç öncesi tertiplenen nezaket yemeğinde efendiliğiyle "iyi olan kazansın" minvalindr konuşmuş, karşılığında manchester başkanının ukalaca "kusura bakmayın da dengimiz değilsiniz, yarın fark atacağız" demesine en iyi cevabı maç sonu vermiştir.

maçın 3-3 bitmesinin ardından rakip başkanın "çok iyi oynadınız, herhalde rövanş için avantaj sizde" demesinin ardından "siz de iyi oynadınız, bizi bu kadar zorlayacağınızı tahmin etmiyordum" cevabını vermiştir.

sonuç olarak galatasaray şampiyonlar ligi'ne kalan ilk türk takımı olmuş, bu başarısıyla 2 gruplu ligde çeyrek final oynamıştır.

yine derwall'i 1984'te galatasaray'a getirerek 2000'deki galatasaray'ın temelini atmış, daha sonra başkan da olarak o kadroyu kuran kişi olmuştur.
    saftig (o sezon kaçan şampiyonluk çok acıdır) ve souness seçimleri ise başarısızdır.

kulübü mali açıdan temiz bırakan son başkandır.

vizyonunu beğenmeyenlerle karşılaşıyorum, inanmayın onlara.

paylaş

[video=youtube;aRDJSijlQ44]https://www.youtube.com/watch?v=aRDJSijlQ44&feature=youtu.be&noredirect=1[/video]

şeker bir amcaymış duygun başgan :asd:

Adnan Polat aslinda iyi bir Galatasaray´li, tribünden gelme Galatasaray´lidir. Cok büyük hatalar yapti, ve o hatalari halen görmüyor ama gönderilis sekli hukuka aykiriydi. Kendi hatalari buna sebebiyet verdi, ama yapilan dogru degildi. Eger Camia icinde birlik beraberlik istiyorsak, Adnan Polat gibi adamlara zeytin dali uzatmamiz lazim. Kongre´nin barisik olmasi, Adnan Polat´i süründürmekten daha iyidir. Adnan Polat bir misaldir, onun gibi bir cok insan, bir cok fraksyon var bir birine tepkili olan.
Simdi kariya kari bosamak kolay, insanlara kötü Galatasaray´li yada hain demek cok kolay, ama bir insan sinirlendigi an ailesine bile zarar verebiliyorken, kulübe zarar vermeyi de göze alabilir. Bu maalesefe normaldir, ve buna yapmis olanlar coktur.
Yani kongrede huzur bence cok önemli... Alp Yalman bunu saglayabilir cünkü her kesim tarafindan sevilen ve sayilan bir insandir. Alp Yalman sadece Adnan Polat ile degil, herkes ile sicak yada en azindan ilik bir iliski icindedir. Insanlari kazanmaya bakan, cok zeki bir insandir...
Buna karsi cikanlar, itiraz edenler olabilir. Ama zaten buna karsi cikan insanlar kongrenin zaman zaman savas alanina dönüsmesine sebebiyet veriyor. Sonra da "niye kenetlenemiyoruz" diye soruyorlar. Cünkü cabuk sinirlenen , ve sinirliyken karar veren bir milletiz.

Ben acikcasi iki adayin da listesini hic begenmedim. Abdulrahim Albayrak ciddi anlamda sevdigim tek yöneticidir camiada, ve benim yönetici sevme gibi bir aliskanligim yoktur hatta nefret ederim. O yüzden onun dahil oldugu yönetimi destekliyecem. Aslinda basarili bir is adami maddi anlamda kulübü iyi yönetmesi zor degildir, ama gelen Baskan´lar Türkiye´de kulüpler´in parasini, kendi paralari gibi harcamiyorlar. Sen kendi sirketinde vermeyecegin paralari, söz konusu Galatasaray olunca da vermeyeceksin. Taraftar bunu sevmese bile Türkiye´de uzun vadede cözüm yolu sadece ve sadece budur.

Iki Baskan adayida bence Galatasaray´in parasini özen ile kullanacak degerli insanlar. Ben su anki mali durumumuza baktigim kadar karamsar bakmiyorum acikcasi adaylara.
Tebrikler akılcı düşünen arkadaşlarımız varmış aynen katılıyorum ayrıca böyle bir durumda takımı başıboş bırakmayan her iki adayda yücedir çok sevdiğimiz gitmesin istediğimiz Ünal Başkan takımın kayyum a bırakılma riski ile karşı karşıya bıraktı bizi bu nasıl Galatasaray lılık anlamak güç demek ki söylenilen yazılanların en azından bir kısmı doğru yanlız bu durum fener ve bjk de farklı değil göreceksinşz ama bizde bazılarının moruk dediği o divan kurulumuz var ya gerçekten en doğru çalışan kurumumuzdur ve burada sadece eleştri yapan forum üyelerinin klüp hakkında bildikleri bırakın buzdağının üst kısmını o buzdağının üstündeki penguen bile olamaz anca bize Drogba geldi Sneijder geldi evet geldi doğru ama Hayroviç, Salih,Dany de geldi unutmamak lazım ve Uefa dan uyarı aldık bunu da unutmayalım Alp Yalman mali düzen getirirken sportif başarıyı göz ardı etmez, Duygun Yarsuvat zaten belli bir döneme kadar karışıklığı önlemek için gelecek hayırlısı olsun

Ben böyle bir troll görmedim. :o

Bir 4 sene daha hezimet demektir bu degisim ..

sneijder gider / Muslera kacar / Melo kovulur .. oyle yada boyle takimi dagitir bu ihtiyarlar lobisi

Bir 4 sene daha hezimet demektir bu degisim ..

sneijder gider / Muslera kacar / Melo kovulur .. oyle yada boyle takimi dagitir bu ihtiyarlar lobisi

5181561-850.jpg

Fırtına öncesi sessizlik bu. Daha büyük şeyler olacak !

Hayret Yasin Yıldırım diyen çıkmamış ..

bunlar kim hicbirini tanimiyorum o yüzden ankette oy kullamayacağım

Alp Yalman'ın kazanmasını isterim. Tecrubeli bir baskan. Ayrıca spor camiasında eli heryere uzanan birisi. Alp Yalman'ın Polatın adamı oldugunu falan da dusunmuyorum. Yonetimdeki isimlerde bence fena degil en azından lobisi saglam kisiler.

Her sene secim yapılmaz Duygun Yarsuvat kazanırsa sene sonunda secım olması cok sacma. Ne yani suan elini tasın altına koymayan sene sonunda mı koyacak ? Seneye kadromuz suanki kadromuzdan cok daha zayıf olacak buraya kalıcı olarak yazdım ilerde de alıntı yapıcam. Bu sene tek kurtulus sampiyonluk.

Ulan soyle arap seyhi klubu alsa 1 milyar dolarda para gomse ne guzel olur be... Yonetimdede ali sabancı faruk suren ali durust abdurrahim albayrak cemal ozgorkey falan olsa...

Geri
Üst Alt