GSC Haber Galatasaray: "Bazı kulüpler, FIFA kurallarını hiçe sayarak, sözleşmesi devam eden oyuncularımıza teklif yaptılar"

Barışın maaşa zam gelmeli zaten TL üzerinden galiba yunus civarına esitlenmeli çocuk skor yükünü tek başına cekiyor

Barış tribe girdi herhalde. Sinirlenmiş ki siyah bayrak çekti. Antrenmana çıkmayarak ayıp etmiş.

Ar*plara cektiri cekmis baskan. Bravo.
Simdi cektirin gidin colunuze!

Millet ezbere sallıyor sadece. Iyi işler yapıyor kabul etmek lazım. Kusursuzu tr topraklarında arayanlar çok uzulurler
İkna edemiyoruz ama bu sene boş bir isme gitmedik. Millet boş yere yangın yapıyor. En rahat transfer dönemimi geçiriyorum. Bir Barış mevzusu canımı sıkıyor. Okan bir çeyrek yaparsa sexy club hüvviyetimize geri kavuşuruz diye düşünüyorum

Helal Yönetim. Barış satilmali bu saatten sonra satılmıyorsa da zam filan yapılmamalı. Yönetimin son doğruyu en az 45 ve pay ödemesini koparirsa sonra takviye ile süreci en doğru yönetme şeklinde olacak.

Barış neomla habersiz görüştü diye biz mi antrenmana çıkarmadık acaba

arkadaşlar çoğunuz yönetime güvensizsiniz anlıyorum ama lütfen kendinizi reyting için girmeyeceği kılık, söylemeyeceği yalan, binmeyeceği tren olmayan şu tiplerin gazına gelmeyin yeter

Uğur ergenlikten kurtulamadı hala… gitsin fm oynamaya devam etsin…

Hersey bir yana barışa bence zam yapılmalı hatta sözleşmeye 50 60 serbest kalır maddesi koyulmali

Neom oyuncuyla anlaşırız düşük bonsa GS yi ayarlarız kafasında. Barış özelinde demiyorum ama GS nin haini bitmez topçu talebiyle hareket etmeyeceksin. Dursun Özbek heybetli bir başkanlık örneği göstermiş. Laurentisten gerekli dersler alınmış. Alemin enayisi değiliz artık.

Geri
Üst Alt