Galatasaray, Berkan Kutlu İçin Resmi Bir Teklif Yaptı

Galatasaraylı Akbaba için 4 küsür isyen Çavuşoğlu bu eleman için 3-3.5 istemez. Min 7 milyon diyorum
herseyden önce kaan ayhan transferini bitireceksin. sen ilk transferini anadolu'dan yaparsan adami yolarlar. abdürrahim'in aile dostu cavusoglu ve kasimpasa'ya abone olduk iyice.

herseyden önce kaan ayhan transferini bitireceksin. sen ilk transferini anadolu'dan yaparsan adami yolarlar. abdürrahim'in aile dostu cavusoglu ve kasimpasa'ya abone olduk iyice.
Kaan işi uzar, kulübü birini alınca bırakacakmış. Bu hikaye çok tanıdık :D

Sion'un geçen yıl yolladığı adama 3 m euro bonservis verirsek Emre Akbaba V2.0 hayırlı olsun.

Bu bakış açısıyla kimleri transfer edelim istersin mesela?..
Doğrusunu istersen ben şu aşamada transfere para harcamaktan yana değilim abi. Evet euro bazında bakınca çok yüksek değil gibi ama 30 milyon TL bonservis bizim için ciddi maliyet. Yani U19'da veya kiraya verdiğimiz oyunculardan yok mudur kullanılabilecek birileri? Ben "alternatif" adı altında senede 6-8 milyon maaşlı adam getirmeye uzun süredir karşıyım. Nitekim gerçekler de ortada zaten. Ha Taylan, Emre Kılınç gibi bedavaya alıp ya tutarsa diye 2-3 adam bulundurursun ona eyvallah. Biraz kıpırdayan Türk oyuncu gördük mü hemen müthiş etki yaratacak sanıyoruz. Ama sonra işlerin hiç de öyle olmadığını acı şekilde anlıyoruz. İçerisi zaten işe yaramayan bir yığın milyonluk eşekten oluşuyor. Biraz olsun altyapıdan oyuncuları kullanmayı öğrenmeliyiz. Yani illa ki altyapıdan star çıkması gerekmiyor, yeri gelecek sahada amelelik yapacak adam da gerekiyor. Aslına bakarsan doğru sistem içinde herkes bir şekilde iş yapar ama sistem olmayınca oyuncu alarak bir şeyleri kapatıcaz sanıyoruz. Kusura bakma biraz uzun oldu, lakin kısa kestirip atamadım. Dediğim gibi ben isim isim şunu alalım demem, zaten Anadolu'dan gelen yerlilerin tamamı bizde eninde sonunda yedeğe düşüyor, istisnasız kaderleri bu. Ve ben eninde sonunda yedek oturacak adama para verilip alınmasına karşıyım. Benim mevcut ekonomik şartlardaki mentalitem; bulursan bedavaya al, bulamazsan eldekini kullan.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elde yok, altyapıdan hayır yok. Mecburuz ümit vaad eden birilerini denemeye...Her sezon şampiyonluğa oynamaya mecbur olmayan, sıradan bir SL takımı olsak her şey çok kolaydı...
Ben senin gibi düşünmüyorum. Uzun uzadıya hasbihal etmek isterdim ama sadece şunu söyleyeyim, evet Türkiye sınırları içinde sıradan değiliz ama kabul edelim ki, artık biz küçük hedefleri olan bir büyük takımdan fazlası da değiliz. Dolayısıyla bu küçük hedefler için de yüksek maliyetler dökmeye ihtiyacımız yok. Selametle.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2.5 Mio €‘ya tmm!

Zamaninda bu paraya Berat olsaydi zamaninda keske!

Galatasaray, Berkan Kutlu için 1.6 M €'luk teklif yaptı.

Sportcell

Asil Berkan burnumuzun dibinde.. Gormeyi bilene.

images (3).webp

Geri
Üst Alt