Galatasaray, Berkan Kutlu İçin Resmi Bir Teklif Yaptı

Berkan iyi bir sezon geçirdi. İyi bir kesici ve ayağı da düzgün. Temposu yüksek maçlarda hücumdan dönen topları toplayıp çok iyi kullanıyordu. Salih ile iyi ikili olmuşlardı. Olmasını çok istediğim bir transfer. Aytaç-Berkan-Taylan-Kılınç hem yaş olarak hem de yerli rotasyonunda bizi çok rahatlatır.

yanılmıyorsam yurt dışı menşeili bir topcu idi. fm editör ile fm19 dbsini hacklediğimde ne kadar potansiyelli olduğunu farketmiştim.

alalım arkadaşlar 3 e 5 e bakmayalım ama alalım. böyle topçuları alma fırsatı her zaman denk gelmez

Dinamik, güçlü ve sert oyuncu
1.5-2 ye falan bırakırlarsa mutlaka alınmalı

Bonservis ödeyip topcu alacaksak önce söyle tas gibi bir orta saha alin, sonra para kalirsa bunlara yöneliriz.

Baris Alper transferi hic bir sekilde icime sinmedi, bu da sinmez takimin öne cikan eksiklerini gidermeden transfer edersek böylelerini.

fb devreye girer ve 8 milyon euro'ya alır. sıpsıradan bir topçu. yabancı sınırı olmasa idi kimse ilgilenmezdi bile. böyle oyuncuları kerem aktürkoğlu usülünce transfer etmek lazım. 200-300k euro'ya alacaksın. yoksa bonservisinin altında eziliyorlar malesef.

Aylardir her firsatta dile getirdigim yerli futbolcu. Keske olsa

Böyle adamları ileriye taşıyacak hoca lazım. Terim o kapasitede olmadı hiç. 2000 dönemi hariç. Akbabada geldiğinde çok iyi topçuydu sonrası malum. Bu tip adamlar için kloop gibi hocalar gerekiyor
Bu kadar boş yorum görmedim. Örnek vermek için düşündün düşündün, 2 defa ayağı kırılıan Akbaba'yı bulabildin.

2021 yılın bidon mesajını kafadan kazandırabilecek bir post olmuş.

Bu kadar boş yorum görmedim. Örnek vermek için düşündün düşündün, 2 defa ayağı kırılıan Akbaba'yı bulabildin.
Dolusunu siz yapın bakalım bekliyorum. Terime tapmaktan vazgeçin. Alıp oyuncu hazırlama konusunda koca bir 0. Gelip burda laga luga yapıyorsunuz. Madem ayağı kırık adamı savunuyorsun ne diye akbaba ya çöp diyorsun. Asıl boş yorumu yapıp boş boş konuşan sensin

Alanyaspor'da çıkış yaptı ve Salih'i pozisyonundan etti. Çağdaş atan Berkan'ı oynatmak için Salihi orta sahadan alıp daha ilerde oynattı.
Çok potansiyelli bir genç, eğer 2 -2,5 M civarında alabilirsek iyi transfer derim. Ama muhtemelen Alanya kapıyı 4 -5 M € den açar ve bu transfer olmaz. Hatta ufaktan yandaş gazetecilerine Berkan'a İtalya'dan 4M verdiler satmadık yalanını pompalıyorlar.

Ama alınırsa Terim bu oyuncuya seviye atlatır.

Böyle adamları ileriye taşıyacak hoca lazım. Terim o kapasitede olmadı hiç. 2000 dönemi hariç. Akbabada geldiğinde çok iyi topçuydu sonrası malum. Bu tip adamlar için kloop gibi hocalar gerekiyor
İyi futbolcu ama Kloop masrafına girmeye değmez.

Ben Akbabanın iyi bir geliştirici hoca ile eskisinden çok daha iyi olacağı kanaatindeyim ama bu hoca kesinlikle terim değil
Akbaba'nın performansının geri gitmesinin tek sebebi yaşadığı 2 ayak kırılmasıdır. Buna da hiç bir hoca bir şey yapamaz.

Dolusunu siz yapın bakalım bekliyorum. Terime tapmaktan vazgeçin. Alıp oyuncu hazırlama konusunda koca bir 0. Gelip burda laga luga yapıyorsunuz. Madem ayağı kırık adamı savunuyorsun ne diye akbaba ya çöp diyorsun. Asıl boş yorumu yapıp boş boş konuşan sensin
Akbaba'yı yetersiz olduğu için artık istemiyorum, öte yandan 2 defa ayağının kırıldığını da unutmuyorum. 2 kez ayağını sahada bırakan bir topçu olduğunu bildiğin halde Terim bu oyuncuyu ileri taşıyamadı dersen akıl ve mantıktan uzak, sırf nefret duyduğun için mesaj atmış olursun. Say madem farklı örnek?

Kimseye taptığım da yok. Hergün buraya gelip nefretlik altı boş yorumlar atarsanız cevap veririz. Her cevap veren Terim'e tapıyor olması gerekmez.

Ben geliştirici olması konusunda diyorum. Sergen Ersun Şenol bu konuda terimin çok önündeler. Gelişim ve verim alma konusunda

Aynen gördük Şenolun geliştirdiği milli takımı.. Yüzyılın en iyi Milli kadrosunu o kadar iyi geliştirdi ki futbolcular bireysel olarak uçuyordu.

Sergenin geliştirdiği Mensah yılın bidonuna aday.. Ersun hakkında konuşmaya bile değmez.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt