- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
en son sag bek oynuyordu renktaş bu kardeşimizi nerde degerlendirmek istiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en son sag bek oynuyordu renktaş bu kardeşimizi nerde degerlendirmek istiyorsun
Akbaba için evet sonrası malum iki kez ayağı kırıldı.Böyle adamları ileriye taşıyacak hoca lazım. Terim o kapasitede olmadı hiç. 2000 dönemi hariç. Akbabada geldiğinde çok iyi topçuydu sonrası malum. Bu tip adamlar için kloop gibi hocalar gerekiyor
Bu kadar boş yorum görmedim. Örnek vermek için düşündün düşündün, 2 defa ayağı kırılıan Akbaba'yı bulabildin.Böyle adamları ileriye taşıyacak hoca lazım. Terim o kapasitede olmadı hiç. 2000 dönemi hariç. Akbabada geldiğinde çok iyi topçuydu sonrası malum. Bu tip adamlar için kloop gibi hocalar gerekiyor
Dolusunu siz yapın bakalım bekliyorum. Terime tapmaktan vazgeçin. Alıp oyuncu hazırlama konusunda koca bir 0. Gelip burda laga luga yapıyorsunuz. Madem ayağı kırık adamı savunuyorsun ne diye akbaba ya çöp diyorsun. Asıl boş yorumu yapıp boş boş konuşan sensinBu kadar boş yorum görmedim. Örnek vermek için düşündün düşündün, 2 defa ayağı kırılıan Akbaba'yı bulabildin.
Ben Akbabanın iyi bir geliştirici hoca ile eskisinden çok daha iyi olacağı kanaatindeyim ama bu hoca kesinlikle terim değilAkbaba için evet sonrası malum iki kez ayağı kırıldı.
İyi futbolcu ama Kloop masrafına girmeye değmez.Böyle adamları ileriye taşıyacak hoca lazım. Terim o kapasitede olmadı hiç. 2000 dönemi hariç. Akbabada geldiğinde çok iyi topçuydu sonrası malum. Bu tip adamlar için kloop gibi hocalar gerekiyor
Ben geliştirici olması konusunda diyorum. Sergen Ersun Şenol bu konuda terimin çok önündeler. Gelişim ve verim alma konusundaİyi futbolcu ama Kloop masrafına girmeye değmez.
Akbaba'nın performansının geri gitmesinin tek sebebi yaşadığı 2 ayak kırılmasıdır. Buna da hiç bir hoca bir şey yapamaz.Ben Akbabanın iyi bir geliştirici hoca ile eskisinden çok daha iyi olacağı kanaatindeyim ama bu hoca kesinlikle terim değil
Aynı fikirde değilim.Ben geliştirici olması konusunda diyorum. Sergen Ersun Şenol bu konuda terimin çok önündeler. Gelişim ve verim alma konusunda
Akbaba'yı yetersiz olduğu için artık istemiyorum, öte yandan 2 defa ayağının kırıldığını da unutmuyorum. 2 kez ayağını sahada bırakan bir topçu olduğunu bildiğin halde Terim bu oyuncuyu ileri taşıyamadı dersen akıl ve mantıktan uzak, sırf nefret duyduğun için mesaj atmış olursun. Say madem farklı örnek?Dolusunu siz yapın bakalım bekliyorum. Terime tapmaktan vazgeçin. Alıp oyuncu hazırlama konusunda koca bir 0. Gelip burda laga luga yapıyorsunuz. Madem ayağı kırık adamı savunuyorsun ne diye akbaba ya çöp diyorsun. Asıl boş yorumu yapıp boş boş konuşan sensin
Ben geliştirici olması konusunda diyorum. Sergen Ersun Şenol bu konuda terimin çok önündeler. Gelişim ve verim alma konusunda