Galatasaray, Boupendza İçin Hatayspor’a Resmi Teklif Yaptı İddiası!

Valla elimizde bu adamın ceza sahası ve ofansif yırtıcılığını veren olmadığı için denemesi iyidir. 2-3 milyon olabilir ama kesinlikle maaşı 500K yı geçmemelidir diye düşünüyorum.

Maksimum 1m€ fazlası günah.

Işte bu !

Transfer sihirbazı Apo yine iş başında.

sent via GSC

20 k like olman için elimden gelen tüm gayreti gösteriyorum.
lütfen sende bu süreçte biraz sakin kalmaya çalış çünkü işlerimi çoook zorlaştrıyorsun

Like için milletin hoşuna gidecek mesajlar atacak kadar omurgasız değilim.

Anadolu kulüplerinden yabancı oyuncu alınmasına karşıyım ancak bu arkadaş müthiş bir topçu. Umarım alınır bir şekilde.

maxresdefault.jpg

500k kiralama bedeli 800ķ opsiyon + pubis reyiz 1.5 senelik kiralik

Sallapati bir haber gibi geldi ama oyuncu özellikleri, patlayıcılık ve kendini kanada atma gibi özellikleriyle aradığımız tipte bir santrafor. Tabii daha oyununda yontulacak çok yön var ama yaşına göre bayağı özellikli bir herif olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Hatay ligde kalmayı garantiledi, öyle böyle daha aşağılarda bitireceği de aşikar. Akılları varsa sene sonu onları tatmin edecek bir bonservisle elden çıkarırlar, yoksa haber, teklif ve niyet doğruysa Boupendza'nın da sezonun geri kalanında Yusuf ve İrfancan'dan farklı bir psikolojide top oynaması beklenemez. Basamak basamaklığını bilecek, künefe künefeliğini.

Ya benim elimde 1 milyon degeri olacak mal olsun, abdür bey istesin 10 milyon derim aninda!

Geri
Üst Alt