- 17 Ağustos 2009
- 41.774
- 30.167
- 3.448
Forvetimiz Diagne diye kıstas olarak onu söyledim. Oğulcan ve Babel'in de önünde. Kötü adam değil. Tam tersi Gomis etkisi yapabilir diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvetimiz Diagne diye kıstas olarak onu söyledim. Oğulcan ve Babel'in de önünde. Kötü adam değil. Tam tersi Gomis etkisi yapabilir diye düşünüyorum.
Sana ne izlettiler bilmiyorum ama
Hatay'ın elendiği Türkiye kupası maçını izlemeni tavsiye ederim
Diagne’yi baz almamak lazım bence. Galatasaray’ın forveti olacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum, top sürmesinde bile sorun var, savruk ve kontrolsüz. Şutları ve bilekleri iyi.10'a yakın 90dk maçını izledim ve etkili buldum. Temel becerileri Diagne'den oldukça yüksek. Fiziki seviyesi de oldukça yeterli.
Komisyon oranıda düşüyor o zaman.Demek ki 13 milyon euro'yu Diagne'ye gömeceğin yerde ondan 5 yaş daha genç Boupendza gibi golcüler Fransa liglerinde bedavaya bulunabiliyormuş
Evet.Ne bekliyorsun ki? Boupendza'yi Türkiye'ye bir anadolu kulübü getirmeseydi bu adamı hiçbir büyük takım almazdı.
Kesinlikle aynı fikirdeyim kesinlikle alınması lazımBir forum klasiğidir ya adamı baya bir gömmüşsünüz. Biriside demişki attığı goller beleşmiş. İnsan gerçekten hayret ediyor. Bu adamın topa vuruş şekli bile ortalamanın çok çok üzerinde. Yaşı 24, bileklerine hakim ayrıca da solak ve çokta kolay adam geçiyor. Yani anlamıyorumki 2 milyon Euroya ne alacaksınız 24 yaşındaki Cristiano'yu mu?
Bu adam kronik sakat veya kafadan kontak değilse bu paraya alınır. Izlemeyenlerde bi baksınlar şuna:
Kesinlikle aynı fikirdeyim kesinlikle alınması lazım
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adamin attığı gollere bir bakın topu genellikle kalecinin kurtaramayacağı yere dogru sert vuruyor. Solak olduğu için kalecininde tersine geliyor. Süratli ve çevik hareket ediyor. Bence Boupendza'yı bu paraya kaçırmamalıyız. Bilmediğimiz başka bir falsosu yoksa ve bu şekilde devam ederse bu adamı yabancı kulüpler sezon sonuna bizim ligden çekip alırlar.
Öyleyse büyük hata yapıyoruz 3 milyona böyle bir adam bulamayız. Genç scout alsak zaten hoca 24 yaşına kadar bekletiyor. Bu hazır durumda tamda verimli çağında.Haberler kolpa girişimimiz yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence mert hakanlık performansı var biraz daha izlemek lazımÖyleyse büyük hata yapıyoruz 3 milyona böyle bir adam bulamayız. Genç scout alsak zaten hoca 24 yaşına kadar bekletiyor. Bu hazır durumda tamda verimli çağında.
Bence daha yeni patlama yaptı böyle de gidecektir. Attığı goller ve vuruş tekniği çok enteresan yeteneksiz bir adam defalarca topa aynı şekilde vuramaz. Evet takip etmek gerekir ama o takibin sonunda bu adam böyle devam ederse bu parada kalmaz öküz parası isterler ve haliyle alınamaz. Yani 3 milyona alınabilecek bir risk.bence mert hakanlık performansı var biraz daha izlemek lazım