Galatasaray, Boupendza İçin Hatayspor’a Resmi Teklif Yaptı İddiası!

Bence daha yeni patlama yaptı böyle de gidecektir. Attığı goller ve vuruş tekniği çok enteresan yeteneksiz bir adam defalarca topa aynı şekilde vuramaz. Evet takip etmek gerekir ama o takibin sonunda bu adam böyle devam ederse bu parada kalmaz öküz parası isterler ve haliyle alınamaz.
abi inanılmaz mal hareketleri de var ben genelde takip ediyorum ortası yok herifin

takım oyununa katkı vermiyor aşırı kötü pas tercihleri ve ara sıra bencillik desek belki ağır olabilir ama pas yerine şut tercihleri var
Keramettin adminde aynısından bahsetti takım oyununda katkısı yoksa bir yere kadar gelebilir ordan ileri gedemez. Ama bu bana sonradan düzeltilebilecek bir şey gibi geliyor. Büyük takımda bunu yapamayacağını yaşayarak öğrenip adapte olur sanki.

Keramettin adminde aynısından bahsetti takım oyununda katkısı yoksa bir yere kadar gelebilir ordan ileri gedemez. Ama bu bana sonradan düzeltilebilecek bir şey gibi geliyor. Büyük takımda bunu yapamayacağını yaşayarak öğrenip adapte olur sanki.
abi geçen hatay sözcüsü bir yerlere çıktı teklifler geliyor ama satmayı düşünmüyoruz dedi daha bonservisini bile belirlemedik dedi zannetmiyorum bir yerlere transfer olacağını

abi geçen hatay sözcüsü bir yerlere çıktı teklifler geliyor ama satmayı düşünmüyoruz dedi daha bonservisini bile belirlemedik dedi zannetmiyorum bir yerlere transfer olacağını
O zaman yormayalım çenemizi ben 3 milyon haberine dayanarak geldim buralara...

Burak Yılmaz ın siyahi versiyonu gibi bu adamda. Maç içinde takım oyununa katkı sıfır ama bi şekilde pozisyona girip gol atabiliyor. Bu tarz adamları sevmiyorum. Bize her an oyunun içinde olan Necati-Elmander gibi adamlar lazım.

Hic tanimiyorum ama koyulan videoda attigi gollerin bazilari bayagi kaliteli.
Peki bu adamin Hatayspor'dan onceki istatistikleri nedir?
Neden daha iyi bir kulupte degil?

Biz değil de Fener alabilir.

şuanki takımı hatay değil de avrupada ikinci ligte oynuyor olsaydı herkes 3 milyona gelsin derdi. takım oyununa katkısı zayıf olsa dahi eldeki santraforların hepsinden daha etkili olduğunu düşünüyorum. daha iyisi alınamıyorsa b planı olarak düşünülebilir

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu Hataysporun aldigi takimdan biz alsaydik vizyonsuz denilecekti.

Zira bazi taraftarda kariyer yapmis isim fetisi var maalesef

Aynen öyle. Bunu söylemekten çok yoruldum. 300 bin e aldı Hatay bunu. Diagne'nin berber parası.

Hic tanimiyorum ama koyulan videoda attigi gollerin bazilari bayagi kaliteli.
Peki bu adamin Hatayspor'dan onceki istatistikleri nedir?
Neden daha iyi bir kulupte degil?
Şimdi bir baktım. Bordeaux'dan gelmiş. Büyüğe yakın bir kulüp bu hem iyi hem kötü bi durum. Bordo bunu gençken almış kulüblere kiralamış gibi görünüyor. Böyle leblebi gibi gol atabilen bir adamı elinde tutmamış ve de Hatay gibi bonservis veremiyecek bir kulübe satmış. Eğer tesislerde çıplak gezmiyorsa bu dikkat edilmesi gereken bir durum.

Birazdan istatistiklerine ve önceki takım videolarına da bakıcam atarım buraya.

Topu tutamayan, topu süremeyen, boş kaleye şut çekemeyen forvetimiz var. Kalkmış çerçeveyi bulan her şutu gol olan adamı eleştiriyorlar.

Yazin 25 olacakmis 30 falan saniyordum makul fiyata denenebilir

Geri
Üst Alt