Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Aynen öyle. Bunu söylemekten çok yoruldum. 300 bin e aldı Hatay bunu. Diagne'nin berber parası.
Furio Giunta gibi adam. işi hallediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Bunu söylemekten çok yoruldum. 300 bin e aldı Hatay bunu. Diagne'nin berber parası.
Hatayspor'un Fenerbahçe'ye vereceğini düşünmüyorum. Verirse Galatasaray'a verirler.
Hataydan bu olayı sorgulatabileceğin yakınların var mı üstat?
Yok takım ve yönetim Galatasaray'a yakın isimlerden oluşuyor.
Sonra way efendim terim mi istemişti diye ağlıyor bazı yalaklar.
Terim'in aklıma bu adam gelmese kimin aklına gelir?
Terim'in oyuncu seçimi= ligde gol atıyor mu, Fener'e karşı iyi oynadı mı, bize karşı iyi oynamış miydi vs.
O paraya 10 tane adam alirsiniz
Siz ve hocanız her gün zirliyorsunuz biz arada bir zirlasak ne olacak ki?Bi herifi alak da bari öyle zırla AAK.
Aklıma direk bu geldi yavBi herifi alak da bari öyle zırla AAK.
Siz ve hocanız her gün zirliyorsunuz biz arada bir zirlasak ne olacak ki?
Elimizde patladiktan sonra konuşmanın faydası yok öncesi engel olmak lazım.
Bu çocuklar ne böyle yav 8-10 yaşında kız erkek farketmez ağızlarında inanılmaz küfürler. Nasıl yetiştiriyorlar, sonra vay anam şiddet taciz hırsızlık ahlaksızlık bilmem ne. Yazık gerçekten. Sokakta çocuk yaşta kızların laflarını duyuyorum benim yüzüm kızarıyor. Kızlar erkekler birbirlerinden hiç çekinmeleri utanmaları yok. Leş ağızlar. Geçen 13-14 yaşında bir kız yanındaki çocuğa sen benim y..mı yersin anca oğlum diye atarlanıyordu. Ne hale geldik inanılmaz.Aklıma direk bu geldi yav![]()