Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Bradley'i ön liberoya koysan da orada duracağını sanmıyorum, statik bir oyuncu değil. Ön liberoya Biglia'dan kötü, orta sahaya ise Biglia'dan daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.

Ben de onu yazacaktım bir arkadas uzunca bir yazı yazmış dediği dogru Bradley hiç statik değildir, bir nevi Barış'ın biraz daha teknik ve mentali gelişmiş hali. Bradley'i ortada tek bırakıp etrafına Arda, Pino vari oyuncular koyarsan takım içiye butunlukten uzaklaşır dogru. Ama Suat-Emre-Okan'da oldugu gibi hiçbiri ön liberolardaki alan kapatma sezgisi olmamsına rağmen, 2ya da 3'ü de enerjik ve belli bir mental ve tekniğin ustunde oyuncular olursa, orta sahada boş yer kalmayacagı için yerleşme sorunu fazla yaşanmayacaktır. Culio-Bradley-Yekta uclusu eger Culio ve Yekta çizgiye çekilmezse birbirleriyle koordineli oynayabilecek kadar zeki ve fundamentale sahip adamlar.

Spacing olarak kalan tek dert, santrforların top saklayabilmesi ve pres yapabilmesine bağlı olarak topun fazlaca ileri-geri yapılmasının onlenmesi olacaktır. Bu konuda eldeki tek adam Baros. Stancu daha çok Pancu gibi zeki, teknik ve fırsatçı gibi. Rakibi rahatsız edecek bir santfor daha bulabilirsek oyunu rahatlıkla yıkabiliriz.

Biglia'yı ben de isterim ama O bizi istemiyor. Biglia'nın aklında buyuk kulupler var ve gider de oralarda başarılı da olur. Bradley asla ust sınıf takım oyuncusu olmadı olacagını da sanmam. Ama bize fazlasıyla yeter.

Bredley ne arkadaş ya ? Bredleye verilecek para ve zaman Selçuk inanan harcansa daha yararlı olmaz mı ? Tamam kötü oyuncu olmayabilir ama bir yabancı kontenjanımız olduğunu en fazla 6 yabancı oynatabildiğimizi ve elimizde yeterli Türk oyuncu olmadığı da acı bir gerçek

olabilir.3-4 versek gelir ve TS de kabul eder.

Bradley asla ust sınıf takım oyuncusu olmadı olacagını da sanmam. Ama bize fazlasıyla yeter.

!! O zman biz alt sınıf bir takımız ve üst sınıf bile olmayan bir oyuncu bize fazlasıyla yetebiliyor. İlginç...Taraftarın vizyonu baya daralmış.Muhtemelen sen Uefa kupası veSüper Kupayı aldığımızı hatırlamıyorsun.

Cana liberoda daha da iyi oynar Bradley ve Culio ile.En doğrusu olur Bradley'in gelmesi.10 numara sistemine veda demek gerekiyordu.

Adam Bradley konuşulurken bile Cana'dan bahsediyo yahu.Takmış kafayı Cana'ya. Al Cana'yı vur Bradley'e ikisinden de cacık olmaz.Bradley kim yaa?Alman Liginin sonuncu sıradaki takımının oyuncusu.Adamlar elden çıkartmaya çalışıyorlar oyuncuyu. Biz de atlıyoruz.Barış'tan yada Ayhan'dan fazlası yok.Cana'dan iyidir orası kesin.

bence bu iş bitmiştir, alman basını kolpa haber zor yapar... zaten fink ile anlaştı mgladbach...

yektanın usa versiyonunu hatta biraz daha iyisini almış oluruz ve harika olur...

inşallah hayırlı olur...

Adam Bradley konuşulurken bile Cana'dan bahsediyo yahu.Takmış kafayı Cana'ya. Al Cana'yı vur Bradley'e ikisinden de cacık olmaz.Bradley kim yaa?Alman Liginin sonuncu sıradaki takımının oyuncusu.Adamlar elden çıkartmaya çalışıyorlar oyuncuyu. Biz de atlıyoruz.Barış'tan yada Ayhan'dan fazlası yok.Cana'dan iyidir orası kesin.

Şöyle içi boş olan yorumlar yapmasak ?

bradleyin sponsoru kim nike bizim gelecek sene sponsorumuz kim nike gözüküyor bu iki nike ı topla bradley bizde beyler :)

kuş musun arkadaşım?

Bradley her alanda G.Saray'daki Cana'dan (Fransa'daki Cana'nın yarısı var su anda) daha fazla katkı verecektir, umarım Cana da satılır ya da stoper oynar aksi halde hucum gucumuz yetersiz kalır bana göre. Bradley ust duzey bir oyuncu değil zaten tıpkı G.Saray'ın ust duzey bir takım olmadıgı gibi. Biz şu an C sınıf bir takımız tıpkı Bradley gibi.

Renktaş Cana'yı ölçü almayalım,çünkü şu an ön liberoda kim oynarsa oynasın Cana'dan iyidir.Maalesef bu böyle.Bu yüzden Hagi bile Cana'yı stopere çekti. Gelelim Bradley'e,sıradan bir topçu.Kesinlikle aranan kan değil.Bu kadar çok defansif ortasaha oyuncusunu napacaklar bilmiyorum. İddia ediyorum bu kadro her maç sıfır sıfıra oynar...

!! O zman biz alt sınıf bir takımız ve üst sınıf bile olmayan bir oyuncu bize fazlasıyla yetebiliyor. İlginç...Taraftarın vizyonu baya daralmış.Muhtemelen sen Uefa kupası veSüper Kupayı aldığımızı hatırlamıyorsun.

Hatırlamıyorum kupayı, Gutschow'u hatırlıyorum :) 10 sene geçti, o zaman ki yerli neslinin yerini dolduramadık işte, ben şimdiki takıma bakıyorum bana Chelsea, Manu, Barca vb. A sınıf gibi top oynamıyor, kapasite-kadro da yok o seviyede. PSV, Ajax, Marsilya, Porto, Benfica, Lazio, Roma, Hamburg vb. B sınıf takımlara bakıyorum bir de ŞİMDİKİ G.Saray'a aynı seviye top oynamıyorlar kadro-kapasitede farklı geliyor.

G.Saray şu an ki oyun seviyesiyle Anderlecht, Twente, Braga, orta sınıf Alman ve Fransız takımları seviyesinde bana göre. BAM ve diğer birkaç vasat yerli gider, orta ve ustu kalitede yerliler gelir bir de verimli ve kaliteli yabancılar o zaman havayı da yakaladıgımız anda B sınıf takımlar seviyesine yukselebiliriz. Hiçbir Turk takımının henuz A sınıf takım olma kapasitesi ve imkanı oluşmadı zaten.

Anlaşıldı umarım.

Cok komiksin..

Yekta'da Turkiye liginin sonuncusu takimdan geldi.. Takimin ligdeki pozisyonunun futbolcuyla ne alakasi var? Koy bakalim Messi'yi Kasimpasa'ya tek basina sampiyon yapabiliyor mu?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10...

Tamam sakinim.

turtleplastic.jpg
[/URL][/IMG]

Yok mu hala gelişme? :(

ok.

Renktaş Cana'yı ölçü almayalım,çünkü şu an ön liberoda kim oynarsa oynasın Cana'dan iyidir.Maalesef bu böyle.Bu yüzden Hagi bile Cana'yı stopere çekti. Gelelim Bradley'e,sıradan bir topçu.Kesinlikle aranan kan değil.Bu kadar çok defansif ortasaha oyuncusunu napacaklar bilmiyorum. İddia ediyorum bu kadro her maç sıfır sıfıra oynar...

Sene başından beri Biglia, Kacar, Schaars, Enoh, Romaric vb. bir sürü adam istedik önerdik; kulup bazılarının peşinden koştu ne oldu alamadık, çogunlukla başka takımları tercih ettiler ya da olmadı bir sebeple. Bunlar olmuyorsa Bradley iyi tercihtir. Yapısı TSL'ye uygundur.

Cok komiksin..

Yekta'da Turkiye liginin sonuncusu takimdan geldi.. Takimin ligdeki pozisyonunun futbolcuyla ne alakasi var? Koy bakalim Messi'yi Kasimpasa'ya tek basina sampiyon yapabiliyor mu?

Yekta Kasımpaşa'nın en iyi oyuncusu olmakla beraber aynı zamanda A milli takım oyuncusudur..Türk'tür yerli statüsünde oynamaktadır.Süper Ligde transfer edilebileek en iyi 3,4 oyuncudan biridir.Alınması iyi olmuştur. Bradley gibi 2 tane eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt