Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

dan_bu: alem buysa kral benim.

Umarım Bradley'i alırız. Kendisi belki Diarra gillerden değil, ama onların beyaz olanı. Kadrodaki kısıtlı oyuncuları düşününce kendisinin bizi uçuracağına inanıyorum. :tiphat:

Heyecanlandım. :ciftetelli::ciftetelli:

Beyler cevap vermeyin, havlar havlar gider.

Renktaş Cana'yı ölçü almayalım,çünkü şu an ön liberoda kim oynarsa oynasın Cana'dan iyidir.Maalesef bu böyle.Bu yüzden Hagi bile Cana'yı stopere çekti. Gelelim Bradley'e,sıradan bir topçu.Kesinlikle aranan kan değil.Bu kadar çok defansif ortasaha oyuncusunu napacaklar bilmiyorum. İddia ediyorum bu kadro her maç sıfır sıfıra oynar...

bu kadar çok defansif ortasaha derken

iki adam olacak biri cana diğeri bradley

nemi yapacaklar

ayhan barış mustafa kazmalarının yerine oynatacaklar

he sen zıt konuşup ünlü olmak forumda isim yapmak istiyosan peşin peşin söyle

böyle komik yorumlar yapma

Bradley transferi kadar hatta ondan çok Misimovic'i satıp satamayacagımızı daha çok merak ediyorum. Bir de gurbetçi alacktık alamadık, Veli Kavlak göz göre göre Beşiktaş'a gidicek. Taner Yalçın için 4-5m eurodan bahsediyor Köln bari Misi'yle takasa girelim :)

Bradley transferi kadar hatta ondan çok Misimovic'i satıp satamayacagımızı daha çok merak ediyorum. Bir de gurbetçi alacktık alamadık, Veli Kavlak göz göre göre Beşiktaş'a gidicek. Taner Yalçın için 4-5m eurodan bahsediyor Köln bari Misi'yle takasa girelim :)

Ali Güzeldal en mantıklısı olur bence.Abdullah Hoca ve Arif ile yakın bağlarımızla işi bitirebiliriz:)

Biri konuşuyor beyler, boşverin he deyin geçin. Neyse Misi gitmeden olmaz bu transfer.

Renktaş Cana'yı ölçü almayalım,çünkü şu an ön liberoda kim oynarsa oynasın Cana'dan iyidir.Maalesef bu böyle.Bu yüzden Hagi bile Cana'yı stopere çekti. Gelelim Bradley'e,sıradan bir topçu.Kesinlikle aranan kan değil.Bu kadar çok defansif ortasaha oyuncusunu napacaklar bilmiyorum. İddia ediyorum bu kadro her maç sıfır sıfıra oynar...

Arkadaşım belki sen sadece adam kovalamaktan başka iş yapmayan futbolcuları istemeyebilirsin. Fakat bu forumun genel kuralı, forumun bazı ağır abilerince kabul edilmiş futbolcularına laf edemezsin.Linç olursun.

he sen zıt konuşup ünlü olmak forumda isim yapmak istiyosan peşin peşin söyle

böyle komik yorumlar yapma

Maalesef bu ülkede demokrasi kültürünün yerleşmediğin bir örneği daha. Zıt konuşma diyor ya:) Ünlü olmak diyor:) Komik yorumlar yapma diyor:) Renktaş ben senin yaptığın yorumu alıntılayım böyle yorumlar yapma diyor muyum? Sen nerden buluyosun bu hakkı kendinde?

Sana mı soracam nasıl yorum yapacağımı?Beğenmezsin katılmazsın biter.

Beyler cevap vermeyin, havlar havlar gider.

isteyen istediği yorumu yapabilir neden hakeret ediyorsun ister kötü der ister iyi sadece görüşünü belirtmiş

Beyler!

Birbirinize karşı konuşmalarınızda seviyenizi koruyun. Çok sıkıntılı günler geçirmekteyiz. Yapılan işler birini memnun ederken diğerini memnun edemeyebiliyor. Haliyle görüş ayrılıkları ortaya çıkıyor. Sanılmasın ki bu birbirinizle 2 li tartışmak için yeterli bir sebeptir. Bu mesajımdan sonra birbirini küçük düşüren, aşağılayan, toplum içinden dışlayan, hakaret içerikli yorumlar yapan üyeler, uyarılmaksızın cezalandırılacaktır. Unutmayın ki burası lise önü veya kahvehane değil.

bradleye karşı ön yargılı olanları anlamıyorum ,iyi o zaman bam kalsın arkadaş ya,siz kimi istiyosunuz beyler?xabi alonsa xavi iniesta felanmı???? geçiniz bu ayakları...

İyi hücumlar yapabilmeniz için illaki büyük yeteneklere ya da çok iyi yaratıcı oyunculara ihtiyaç yok,iyi set oyunlarla da yapılabilir.Elimizde Misimovic varken kullanmamamızı hala eleştiririm gerçi ama Bradley çok üst düzey olmayacağı gibi illaki takıma katkı verir.Önce bi gelsin bakalım...

Beyler ates duman cikmaz bacadan. Hayirli olsun. Dan_bu'da dediyse kesin zaten.

Bradley'in hücum özelliklerinin olmadığı iddia etmek için bu adamı izlememek gerekir.Kendisi forvet arkasından devşirme bir orta saha oyuncusu.Mochengladbach onu çoğu maçta tek libero olarak yanlış kullandı.Bunu kendi taraftarları da söylüyor.Yoksa top yapar, ara pası yapar, adam geçer, uzaktan şutları fena değildir.En önemlisi deli gibi pres yapar, koşar.

Şimdi çıkıp abi bu adam vasat yaaa, buranın topçusu değil ya demeye gerek.

Heerenven günlerinden beri bildiğim bir adam. Cuk oturur bu takıma.

bradleye karşı ön yargılı olanları anlamıyorum ,iyi o zaman bam kalsın arkadaş ya,siz kimi istiyosunuz beyler?xabi alonsa xavi iniesta felanmı???? geçiniz bu ayakları...

Bam 'dan daha iyi olmadığını düşündüğümüz için tepki veriyoruz zaten. Barış'tan yada Ayhan'dan bir gömlek daha üstün olsun istiyoruz gelecek oyuncunun. Lucas Biglia ile Bradley'i kıyaslıyorum. Biglia 2 gömlek üstün mesela Bradley'den.

Bam 'dan daha iyi olmadığını düşündüğümüz için tepki veriyoruz zaten. Barış'tan yada Ayhan'dan bir gömlek daha üstün olsun istiyoruz gelecek oyuncunun. Lucas Biglia ile Bradley'i kıyaslıyorum. Biglia 2 gömlek üstün mesela Bradley'den.

Ikisininde toplam 3 macini izlememissindir belkide.

bigliada iyi oyuncu kabul ama sen bradleye birde ön yargısız izle,bence bradley gelseydi en az biglianın verebileceği katkı kadar takıma yarar sağlayacak...

neyse beklentinin böyle düşük olması iyi bişe

culiodan da beklenti düşüktü sonuç ortada

"gelirse çocuğumu keserim" denilen oyunculardan fayda göremedik genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt