- 9 Ağustos 2011
- 59.667
- 34.272
- 3.558
Fenerin tokatlık hali mi kaldı yaBu yeni sosyal medyacıyı kovsunlar ama bayağı rezil
Önceki feneri çılgın tokatlıyordu
Kendi taraftarı tokatlıtor zaten onları şu an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin tokatlık hali mi kaldı yaBu yeni sosyal medyacıyı kovsunlar ama bayağı rezil
Önceki feneri çılgın tokatlıyordu
Katıldan üye kasmaya çalışmak kadar doğal bir şey yok. 30 Tl alt tarafı, cips alınmıyor o paraya şu an.Reklam yapmadan , organik ve habersiz supriz sekilde yapilmali bunlar.
Ama yok.. duyurup katildan uye kasalim..
Habersiz yapilsa sonra yayilsaydi daha kabul edilebilir is olurdu
İnce mizahı güzel yapıyordu, TR kupası maçı sonrası falan müthişti paylaşımlar.Fenerin tokatlık hali mi kaldı ya
Kendi taraftarı tokatlıtor zaten onları şu an

Bu sekilde fazla amatorce bana gore. Cunku cok bariz uyelik iteledikleri.Katıldan üye kasmaya çalışmak kadar doğal bir şey yok. 30 Tl alt tarafı, cips alınmıyor o paraya şu an.
soldakide sane degıl mı
Arkaplandaki surat(sanenin alnina dogru)soldakide sane degıl mı
Böyle bakana diyecek bir şey yok. Dünyada yada kendi hayatımda kusursuz bir şey baktığında yok o yüzden bu tarz şeylerde eğlenmeye bakıyorum ben. Duyurudaki tarz ve ince dokundurma bile 2 TLlik içerik mesela bence zira 2 TL'ye artık alabileceğin bir şey yok.Bu sekilde fazla amatorce bana gore. Cunku cok bariz uyelik iteledikleri.
30 tl veren icin 2 tl lik bi icerik bile degildi su mesela(bana gore)
Yok augustosta yine yaparim. Bu rezilligi yedirmem gerek..Ayıp ulan osimheni isterken iyi 10 avro mu mesele
Iyide dunya markasiyiz diye lanse edip ulke sartlarina gore event enteresan(daha dogrusu cok buyuk biseymis gibi beklentiye sokulmasi)Böyle bakana diyecek bir şey yok. Dünyada yada kendi hayatımda kusursuz bir şey baktığında yok o yüzden bu tarz şeylerde eğlenmeye bakıyorum ben. Duyurudaki tarz ve ince dokundurma bile 2 TLlik içerik mesela bence zira 2 TL'ye artık alabileceğin bir şey yok.
Valla üzülürüm musapYok augustosta yine yaparim. Bu rezilligi yedirmem gerek..
bunlar daha ilk defa gördüğümüz şeyler başlangıç o yüzden yaptıkça daha iyisini yaparsın ve gelişirsin görüşündeyim.Iyide dunya markasiyiz diye lanse edip ulke sartlarina gore event enteresan
Tabii eglencemize bakacagiz ama dogru pazarlama degil acikcasi
Dunde gsplustan denediler uygulama patladi, normal actilar misal.
Bir kac haftaya istanbuldayim yine. Hayvani harcama yapacagim gsstoreda. Formalar bi ciksaValla üzülürüm musap
Şahlandığımız şu dönemde desteğini kesemezsin