GSC Haber Galatasaray: ”Bu gece 00.00’da İstanbul’un gözcüsünde ne yaşanacak?”

Abartmaya lüzum yok kulübümüz zaman zaman yaptığı garip işler. Oluyor bazen zaten Cimbom'da her şey iyi giderse sorun vardır ara sıra sıkıntı çıkması iyidir.

Reklam yapmadan , organik ve habersiz supriz sekilde yapilmali bunlar.

Ama yok.. duyurup katildan uye kasalim..

Habersiz yapilsa sonra yayilsaydi daha kabul edilebilir is olurdu
Katıldan üye kasmaya çalışmak kadar doğal bir şey yok. 30 Tl alt tarafı, cips alınmıyor o paraya şu an.

Katıldan üye kasmaya çalışmak kadar doğal bir şey yok. 30 Tl alt tarafı, cips alınmıyor o paraya şu an.
Bu sekilde fazla amatorce bana gore. Cunku cok bariz uyelik iteledikleri.

30 tl veren icin 2 tl lik bi icerik bile degildi su mesela(bana gore)

Durduk yere heyecab yaptım. Bernardo silva demek. Oofffffff offf offf. İnşallah be

1000033672.webp

Eeee...hmmm.....?????
Yok degildir ya

bernardo spoiler i verilmis

kisik gözle bakınız liroy un alın kısmına

Bu sekilde fazla amatorce bana gore. Cunku cok bariz uyelik iteledikleri.

30 tl veren icin 2 tl lik bi icerik bile degildi su mesela(bana gore)
Böyle bakana diyecek bir şey yok. Dünyada yada kendi hayatımda kusursuz bir şey baktığında yok o yüzden bu tarz şeylerde eğlenmeye bakıyorum ben. Duyurudaki tarz ve ince dokundurma bile 2 TLlik içerik mesela bence zira 2 TL'ye artık alabileceğin bir şey yok.

Böyle bakana diyecek bir şey yok. Dünyada yada kendi hayatımda kusursuz bir şey baktığında yok o yüzden bu tarz şeylerde eğlenmeye bakıyorum ben. Duyurudaki tarz ve ince dokundurma bile 2 TLlik içerik mesela bence zira 2 TL'ye artık alabileceğin bir şey yok.
Iyide dunya markasiyiz diye lanse edip ulke sartlarina gore event enteresan(daha dogrusu cok buyuk biseymis gibi beklentiye sokulmasi)

Tabii eglencemize bakacagiz ama dogru pazarlama degil acikcasi

Dunde gsplustan denediler uygulama patladi, normal actilar misal.

Iyide dunya markasiyiz diye lanse edip ulke sartlarina gore event enteresan

Tabii eglencemize bakacagiz ama dogru pazarlama degil acikcasi

Dunde gsplustan denediler uygulama patladi, normal actilar misal.
bunlar daha ilk defa gördüğümüz şeyler başlangıç o yüzden yaptıkça daha iyisini yaparsın ve gelişirsin görüşündeyim.

Geri
Üst Alt