Galatasaray Bugün Kararlar Hakkında Açıklama Yapacak İddiası!

Mert Aydinli

Taçsız Kral

1500960_620x410.jpg

bi zahmet yapılsın ve kısa sürede tahkime gidilsin. adam kovalamaya 3 maç nerde verilmiş?

Türk futbolunun şer odağı Fenerbahçe küme düşürülmelidir ve TFF istifa içermeli Metin.

Ben olsam surekli kulup uzerinden aciklama yaparim , cunku hem tv de manset oluyor hem de bedeli yok

biz tahkime gidilip indirimler gelir belki derken bizimkiler cezalar yetmemiş derdinde anlasılan,devletle inatlasarak kim neyi çözebilmiş bu ülkede

Avrupa'nın en iyi ilk 5 ligi olduğumuz iddiamız var ama gündemimize bakın. Fenerbahçe'ye ciddi bir ceza verilmediği sürece asla bu lig "adam" olmaz! Başına bir şey gelmeyeceğinden emin Fenerbahçe her derbiyi sabote etmiştir ve etmeye devam edecektir.

Avrupa'nın en iyi ilk 5 ligi olduğumuz iddiamız var ama gündemimize bakın. Fenerbahçe'ye ciddi bir ceza verilmediği sürece asla bu lig "adam" olmaz! Başına bir şey gelmeyeceğinden emin Fenerbahçe her derbiyi sabote etmiştir ve etmeye devam edecektir.

Noldu AK isimli şahsın ne kadar sinsi ve içten pazarlıklı olduğunu görmeye mi başladın?

en iyi 5 ligi derken?
ispanya
almanya
ingiltere
italya
fransa
NET olarak üstümüze
Portekizde az cok üstümüze derim
Max7-8 yiz

biz tahkime gidilip indirimler gelir belki derken bizimkiler cezalar yetmemiş derdinde anlasılan,devletle inatlasarak kim neyi çözebilmiş bu ülkede

Dostum senle genelde ayni fikirdeyimdir de , ikisi ayri seyler

Tahkim avukatlardan olusan bir kurul , kalkip verecekleri karari kulubun aciklama yapip yapmamasina neden bagladin ki ? Iki olay ayri ayri kendi mecralarinda devam eder

Ayrica neden devlet ?

Valla ben de o düşüncedeyim.Ağır sert bir açıklama yapacaksan şimdiye kadar niye bekledin,bu olaylar ilk olduğunda yapsaydın ya derler adama.

Noldu AK isimli şahsın ne kadar sinsi ve içten pazarlıklı olduğunu görmeye mi başladın?

Belki dediğin gibidir ama derbi performanslarına bakınca hiçbir şey yapmadığını gördüm. Aynı oyun senelerdir oynanıyor. Fenerbahçeli bir oyuncu canlı bomba olarak seçiliyor ve aynı oyun oynanıyor. Hiç şaşmadan!

Arkadaslar kulupten yapilacak aciklama disiplin hakkinda yeni bir dosyaya sebep olabilir ama oyunculara yapilacak indirimle alakasi nedir , hukuki bir bag kuramadim

Size sinirlendik , yapacagimiz indirimi yapmiyoruz mi diyecekler , hukuk boyle ilerlemiyor , onlerindeki dosyaya gore karar verecekler , duygular algilar rol oynamaz hukuk incelemesinde

en iyi 5 ligi derken?
ispanya
almanya
ingiltere
italya
fransa
NET olarak üstümüze
Portekizde az cok üstümüze derim
Max7-8 yiz

Özellikle beIN satışı döneminde hedef olarak belirlenmişti. Bana göre beş para etmez lig. İşte allah kahretsin ki Galatasaray alışkanlığı var. Yoksa mümkün değil izlemem. Diğer tarafta İngiltere'nin düşme hattının maçları varsa onu izlerim misal Kayseri - Başakşehir maçı yerine!

Arkadaslar kulupten yapilacak aciklama disiplin hakkinda yeni bir dosyaya sebep olabilir ama oyunculara yapilacak indirimle alakasi nedir , hukuki bir bag kuramadim

Size sinirlendik , yapacagimiz indirimi yapmiyoruz mi diyecekler , hukuk boyle ilerlemiyor , onlerindeki dosyaya gore karar verecekler , duygular algilar rol oynamaz hukuk incelemesinde

Hukuk mu kaldı?

Yargıtay karar aldığında uygulanamıyor.

Belki dediğin gibidir ama derbi performanslarına bakınca hiçbir şey yapmadığını gördüm. Aynı oyun senelerdir oynanıyor. Fenerbahçeli bir oyuncu canlı bomba olarak seçiliyor ve aynı oyun oynanıyor. Hiç şaşmadan!

2-3 yıldır belki daha uzun süredir Fenerle saha içinde bir kavgamız falan olmamıştı.

Sinan Bey gerçekten bazen kantarın topuzunu kaçırıyorsun. Rica ederim bize Kuzey Avrupa ülkesiymişiz gibi hikaye anlatma. Bugün bu ülkede "gazeteci" kimliğiyle hedef gösterilenler gözaltına alınıyor. Ortadoğu ülkesiyiz. Kabul et! Hukuk devleti falan da değiliz. Açıklamalar sert olur ve araya ahbap çavuş ilişkisi sokulursa Terim'in de Şaş'ın da diğerlerinin cezası da düşer! Hukukçuluk oynamayı bırakmanı rica ederim.

2-3 yıldır belki daha uzun süredir Fenerle saha içinde bir kavgamız falan olmamıştı.

Bu kadar kaotik bir ortam olmadı ama kişisel sürtüşmelerle maçın soğuduğu ve oyuncuların cezalandırıldığı maçlar oldu! Problemsiz, sıfır sorunlu Fenerbahçe derbisi yok!

Aziz Yıldırım, Ali Koç’tan daha kaliteli biri. Düşünün Ali Koç’ta ki kalitesizliği ve sinsiliği.

Bir şekilde bu işin içine Galatasaray’ı da çekin diyen biri bu adam şike sürecinde.

Geri
Üst Alt