Tier 1 Galatasaray, Can Uzun'un Menajeriyle Görüşmelere Başladı

Deniz Gül 20 Milyon € mu.

92757.webp

Hoca "hazir" topcu istiyor. "Hazir" Can hem Frankfurt hem de MT'da gol atmisken agzi sulaniyordur.

Frankfurt'a transfer olduğu yaz 10m verip Can'ın bonservisini alsak, gelişimi için Nürnberg'de kiralık bıraksak on numara iş olabilirdi. Erden Timur görevde olsa belki de yapardı bunu. Yerine gelenler sağ olsun yazın 9m'e Jelert, kışın 8m'e Cuesta aldı kulüp. Gel de yanma.
Bizde istemiştik o dönemde gelmemişti bize diye hatırlıyorum.

Can alınabilir de beklentiyi karşılarsa, Uğurcan transferi gibi etki yapar, 30 yerine 40 bonservis ödemiş olmak koymaz yani. Sırf yerli diye de değil; 20 yaşında, Can kadar büyük lig ve UCL de kendini kanıtlamış kaç oyuncu var TR ye getirebileceğin ve kaça mal olur bunlar?

Cenk Ergün çıkmıştı yine piyasaya. Ne kadar ciddi davrandık bilemiyorum. Doğru iletişimle ikna edilirdi çünkü.
9 bonservis verdiği adama 8.5 opsiyon koydurmus hergun başka rezilliği çıkıyor adamın. Kendi menajer ağı dışında transferleri bozmuştur doue'de yaptığı gibi gene bozmuştur işi.

can istese bile frankfurt'tan adam çıkarmak zor.

son 7-8 senede oyuncu çakma konusunda avrupanın açık ara 1 numarası frankfurt. özellikle hücum oyuncuları konusunda söğüşlemediği a plus takım kalmadı. real madridden tut citye ondan tut psg, liverpoola kadar herkesi dolandırdılar. can için ne kadar istiyorlar bilmiyorum ama 1 kuruş altına inmezler

Böyle transfer planlamasi mi olur

Ekran basinda maci izlerken adam gol atinca menajeri ile temas kuralim mi demisler nedir yani

Geri
Üst Alt