- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Galatasaray, Can Uzun’un menajeriyle resmi temaslara başladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazırlık maçı sonrasınd etekleri tutuştu bu adamı kaparlar diye bence.Şu hazırlık maçı olmasa teklif edilmeyecekmiş
Bertuğ için 15 denen bir yerdeyiz. Bu arada Deniz Gül'e 20 milyon vermem ben de onun yerine u23 bir yabancı bul 10 milyona işte.
Bizde istemiştik o dönemde gelmemişti bize diye hatırlıyorum.Frankfurt'a transfer olduğu yaz 10m verip Can'ın bonservisini alsak, gelişimi için Nürnberg'de kiralık bıraksak on numara iş olabilirdi. Erden Timur görevde olsa belki de yapardı bunu. Yerine gelenler sağ olsun yazın 9m'e Jelert, kışın 8m'e Cuesta aldı kulüp. Gel de yanma.
Cenk Ergün çıkmıştı yine piyasaya. Ne kadar ciddi davrandık bilemiyorum. Doğru iletişimle ikna edilirdi çünkü.Bizde istemiştik o dönemde gelmemişti bize diye hatırlıyorum.
Bertuğ için 15 denen bir yerdeyiz. Bu arada Deniz Gül'e 20 milyon vermem ben de onun yerine u23 bir yabancı bul 10 milyona işte.
9 bonservis verdiği adama 8.5 opsiyon koydurmus hergun başka rezilliği çıkıyor adamın. Kendi menajer ağı dışında transferleri bozmuştur doue'de yaptığı gibi gene bozmuştur işi.Cenk Ergün çıkmıştı yine piyasaya. Ne kadar ciddi davrandık bilemiyorum. Doğru iletişimle ikna edilirdi çünkü.