- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
40a aldığımız an valla ilk kaçırdığı net pozda dünyaları inletirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek tabikideCan cok iyi topçu ustelik yerli ama eminim hoca cani nerede oynatacagini bilmiyordur ki cocuk henüz mevkisi oturmamış durunda
kamyonla para verdiğimiz adama güvenmeyip üstüne bir tane daha mı sağlam 10 no alacağız yaniCan UZUN'u geçen sene en çok isteyenlerden birisiydim.Lakin bu çocukla bu büyük paralara anlaşılırsa eğer , umarım sağlam bir 10 numara almaktan vazgeçmez yönetim. Can UZUN bizim sistemde ne oynar bilemedim.Forvet arkası oynarsa gerçekten taraftarın gönlünü fethedebilir mi acaba?Yerli olması artı ama böyle paralara oyuncu alınca beklentide o oranda çok büyük oluyor.Karşılar mı???
Ya bu çocuk ne yaptı da 40m veriyoruz
yapma adaş. 20 yaşında, bundesliga/cl tecrübesi var, yerli ve baya da yetenekli. Üstüne frankurt da biliyor bizde y sınırı olduğunu. Aral Şimşir e bile takımı 40m ile açmış kapıyıYa bu çocuk ne yaptı da 40m veriyoruz
20 yaşında canavar gibi istatistik yaptı bundesligada. Potansiyeli 40'ın çok üstünde bir oyuncu. Sürekli olarak Şampiyonlar liginde boy gösterirsek o potansiyele ulaşma ihtimali de var.Ya bu çocuk ne yaptı da 40m veriyoruz
Ya bu çocuk ne yaptı da 40m veriyoruz
İstatistiklerini biliyorum onlara lafım yok ama 40 milyon çok para22-23 Bundesliga 2 - 25 Maç 21 Gol 6 Asist - 17 Yaş
23-24 Bundesliga 2 - 32 Maç 19 Gol 4 Asist - 18 Yaş
24-25 Bundesliga - 31 Maç 5 Gol 3 Asist - 19 Yaş
25-26 Bundesliga - 28 Maç 10 Gol 6 Asist - 20 Yaş
Kenan Yıldız örneğindeki gibi, büyük bir takıma gitmeye, daha çok maç yapmaya ve PATLAMAYA hazır bence...
İçeri mi patlar dışarı mı patlar göreceğiz ama her türlü alınabilir bir risk..
1.86 Boyu var ki bu yaşta çok iyi fizik, bunu da ayrıca söylemeden geçemeyeceğim..
(C.Ronaldo 1.87)