Tier 1 Galatasaray, Can Uzun'un Menajeriyle Görüşmelere Başladı

Can cok iyi topçu ustelik yerli ama eminim hoca cani nerede oynatacagini bilmiyordur ki cocuk henüz mevkisi oturmamış durunda

eger bu transfer olursa yarin takimi destelemek amaci maydonoz dönerden ziyafet söyleyecegim kendime

Can UZUN'u geçen sene en çok isteyenlerden birisiydim.Lakin bu çocukla bu büyük paralara anlaşılırsa eğer , umarım sağlam bir 10 numara almaktan vazgeçmez yönetim. Can UZUN bizim sistemde ne oynar bilemedim.Forvet arkası oynarsa gerçekten taraftarın gönlünü fethedebilir mi acaba?Yerli olması artı ama böyle paralara oyuncu alınca beklentide o oranda çok büyük oluyor.Karşılar mı???

Can UZUN'u geçen sene en çok isteyenlerden birisiydim.Lakin bu çocukla bu büyük paralara anlaşılırsa eğer , umarım sağlam bir 10 numara almaktan vazgeçmez yönetim. Can UZUN bizim sistemde ne oynar bilemedim.Forvet arkası oynarsa gerçekten taraftarın gönlünü fethedebilir mi acaba?Yerli olması artı ama böyle paralara oyuncu alınca beklentide o oranda çok büyük oluyor.Karşılar mı???
kamyonla para verdiğimiz adama güvenmeyip üstüne bir tane daha mı sağlam 10 no alacağız yani

Bizim topçumuz olsa 40'a satana hain gözüyle bakar forum. Gsc nin istediği topçu:
-Genç olsun
-Takımın yıldızı olsun
-Galatasaray'a gelmek için delirsin
-Bizde az paraya oynasın

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu çocuk ne yaptı da 40m veriyoruz
IMG_5002.webp

Ismi yabancı olsa bu çocuğu bize yedirmezler derdik

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu çocuk ne yaptı da 40m veriyoruz

22-23 Bundesliga 2 - 25 Maç 21 Gol 6 Asist - 17 Yaş
23-24 Bundesliga 2 - 32 Maç 19 Gol 4 Asist - 18 Yaş
24-25 Bundesliga - 31 Maç 5 Gol 3 Asist - 19 Yaş
25-26 Bundesliga - 28 Maç 10 Gol 6 Asist - 20 Yaş

Kenan Yıldız örneğindeki gibi, büyük bir takıma gitmeye, daha çok maç yapmaya ve PATLAMAYA hazır bence...

İçeri mi patlar dışarı mı patlar göreceğiz ama her türlü alınabilir bir risk..

1.86 Boyu var ki bu yaşta çok iyi fizik, bunu da ayrıca söylemeden geçemeyeceğim..
(C.Ronaldo 1.87)

22-23 Bundesliga 2 - 25 Maç 21 Gol 6 Asist - 17 Yaş
23-24 Bundesliga 2 - 32 Maç 19 Gol 4 Asist - 18 Yaş
24-25 Bundesliga - 31 Maç 5 Gol 3 Asist - 19 Yaş
25-26 Bundesliga - 28 Maç 10 Gol 6 Asist - 20 Yaş

Kenan Yıldız örneğindeki gibi, büyük bir takıma gitmeye, daha çok maç yapmaya ve PATLAMAYA hazır bence...

İçeri mi patlar dışarı mı patlar göreceğiz ama her türlü alınabilir bir risk..

1.86 Boyu var ki bu yaşta çok iyi fizik, bunu da ayrıca söylemeden geçemeyeceğim..
(C.Ronaldo 1.87)
İstatistiklerini biliyorum onlara lafım yok ama 40 milyon çok para

Geri
Üst Alt