Galatasaray, Cebrail'i Listesine Aldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
2463331_810x458.jpg

Sağ bek için devre arasında yerli bir takviye planlayan Galatasaray ’da hedef Cebrail Karayel...

Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı Altay’da bu sezon 8 maçta da forma giyip 3 asistlik bir performans gösteren başarılı oyuncu, transfer politikasını potansiyelli oyunculara yönelten Aslan’ın da ilk adaylarından biri oldu. Ankaragücü’nden geldiği Altay’da şampiyonluk yaşayıp Süper Lig ’de de takımın vazgeçilmezlerinden biri olan 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Sarı-Kırmızılılar ise ligin bitimini beklemeden uygun bir bedelle Cebrail’i renklerine bağayarak savunmanın sağına kaliteli bir yerli alternatif kazandırmak istiyor. Defansif özelliklerinin yanı sıra süratiyle ve ortalarıyla hücuma da katkı sunabilen Cebrail için devre arası gelmeden Altay’ın kapısı çalınacak.

Milliyet

Terim hocamin yeni prensi

Bir tarafa Cebrail diger tarafta da Azrail olsa kanatlarimiz hep ucar :)

Bu sene gerçekten çok iyi oynuyor yaşı da çok geç değil Türk zaten yarın gelsin başlasın

Ben > utkucan

Burak ve avanesinin çapı ancak buna yeter.

beleşse kesin biz alırız yeterki beleş olsun iyi topçuymuş kötü topçuymuş önemli değil önemli olan beleş olması.

Bu elemanı da kuşlar alır.
Böyle bir yönetim var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

27 yaşına gelmiş suana kadar ismini ilk defa duydum gerek yok paf takım dan oyuncu koyun daha iyi

Geri
Üst Alt