Galatasaray Demek 4-4-2 Demek

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'ın ruhunda yatan diziliş 4-4-2. Bunu bu maçta da görmüş olduk. Ne zaman başka sistemlerden 4-4-2'ye geçsek şahlanıyoruz. Geçen Kasımpaşa maçı ve şimdi de bu maç. Geçmişte de birçok maç. Oyuncular da daha rahat oynuyor sanki.

[VINE]OKvq3MqavEW[/VINE]

d6e23c4eb992ebee72f0ef75bdbcc87d.jpg

Katilmiyorum.

Galatasaray´in nesilden nesile 4-4-2 variasyonlari ile kazandiklari ortada... Bos bos macera ariyoruz sürekli.

Kesinlikle katılıyorum.

Sanki aynı adamlar yahu. Fatih Terim ile UEFA takımı da 4-4-2 değildi çoğu zaman. 4-3-1-2 oynuyorduk. Bence alakasız bir durum. Elinde Elmander-Baros varsa 4-4-2 oynarsın. Sne,jder-Drogba varsa 4-4-1-1 oynarsın mesela.

Oyuncu grubuna göre bir sistem belirlemek mantikli

Sneijder ile 4-4-2 nasıl olacak?
Yaw Sneijder gitsin gerekirse. Ama "Galatasaray 4-4-2 oynamalıdır" mantıksız geliyor bana. Elindeki oyuncu grubuna göre hareket edersin, veya kafandaki dizilişe göre oyuncu transfer edersin. Tamamen oyuncuların (ve tabi teknik adamın) kapasitelerine bağlı. 3-4-3 oyna istersen, doğru hamleleri yapıyorsan başarılı olursun. DNA MNA manasız diye düşünüyorum.

Yaw Sneijder gitsin gerekirse. Ama "Galatasaray 4-4-2 oynamalıdır" mantıksız geliyor bana. Elindeki oyuncu grubuna göre hareket edersin, veya kafandaki dizilişe göre oyuncu transfer edersin. Tamamen oyuncuların (ve tabi teknik adamın) kapasitelerine bağlı. 3-4-3 oyna istersen, doğru hamleleri yapıyorsan başarılı olursun. DNA MNA manasız diye düşünüyorum.

Neden mantıksız geliyor? Böyle bir felsefemiz olsa, dediğin gibi bu sisteme göre oyuncular transfer etsek, tüm yaş gruplarında da bu sistem benimsense iyi olmaz mı? Bence gayet de iyi olur.

Sneijder ile 4-4-2 nasıl olacak?

yanlış anlamadıysam konuyu açan arkdaş sneijderi çine 8 milyon euroya satalım yerine ciğersiz iki kanat alalım demek istemiş renkdas.
bu insanlara dursun özbekler müstehak işte.

sneijder ve lincoln varken tek forvet
yok iken cift forvet oynanmistir
konu KLIFT.

bende katilmiyorum

dogru hoca/oyuncular gelsin baska sistemle de oynariz

Geri
Üst Alt