Galatasaray, Deniz Türüç'le Anlaştı!

Yabancı sınırının 3 vakte kadar gelmeyeceğine inanman üzücü.

Futbolda ayrı dünyaların insanıyız kabul etmek gerekir ki.

inanmamak değil gelme ihtimalı üzerinden tartısmak kadro kurmak hesaplar yapmayı sacma buluyorum
sen takıp etmeye devam eder mısın bılmıyorum ama
8 yabanclılı bir takım seyretmek istemiyorum ben

Bizim takimda anca rotasyonda oynar, kayseri de ucuza birakmayacagina gore gerek yok.

inanmamak değil gelme ihtimalı üzerinden tartısmak kadro kurmak hesaplar yapmayı sacma buluyorum
sen takıp etmeye devam eder mısın bılmıyorum ama
8 yabanclılı bir takım seyretmek istemiyorum ben

Para kazandıracak eylemlerde bulunmam. Maçı izlemeye gitmem vs ama bir şekilde yine takip ederim bir süre sonra.

Kolay değil çıkarıp atmak. Ama böyle yapboz tahtasına dönmesi olayın hiç bir zaman başarı elde edilemeyeceğini gösteriyor bu ülkede. O yüzden gazımız da kaçar.

Bu ve Gökhanda rahat 1 milyon maas ister.

Bunlara 1 milyon maas verecegine, 300-400 bin ve serbest kalma maddeli sözlesmeyi Yunusa önersinler daha iyi. Onuda kabul etmiyorsa Kayseriye Ömer+Ahmet+500 bin önersinler.

Bonservisini al gel desinler artık 4-5 verilmez bu tip adamlara gelip yatıyorlar

Emre Akbaba varken çok gereksiz olur mesela Gökhan Töre seçeneği o kadar mantıksız değil potansiyelli ve beleş denenebilir Sinan denen elemana para gömüleceğine

Süper Ligde sırtı dönük top alabilen,top saklayabilen,ileride top tutabilen tek Türk futbolcu.Tam bir büyük takım oyuncusu,her şekilde katkı sağlar.ama satmadan alamama olayı yüzünden transferi çok zor görüyorum.Basaksehir bu tip transferleri sessiz sedasız hallediyor,aman dikkat diyorum.

Acaba hangi futbol bilmezin, aklına geliyordur bu tür isimler!!

Deniz,tore ve şener'e 1 kuruş para veren ya futbol cahildir ya da başka bir hesabı vardır.

Deniz'i beğeniyorum inşallah makul bir bonservis bedeliyle transfer edebiliriz.

Geri
Üst Alt