Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
city kabul etmeyen adamlar bizi nasıl kabul edecek,sacmalık var bu işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''Kapalıçarşı'dan halı aldıklarını düşünüyorlar.''
Dalga geçiyor adamlar.

Saçma sapan iş yav. Bizimkilerin amacı ne çözemedimPorto forumunda 50 milyon euro vermedikleri sürece gelmesinler diyorlar
Dedigin gibi max 5 milyon Euro falan yukseltip adamlardan tekrar küfür yeriz gibi.Saçma sapan iş yav. Bizimkilerin amacı ne çözemedim
Muhtemelen küfür yeriz yine boyle bir şeyle gittigimizde deöğlen biri yazmıştı.gedson gibi bonservisinin yarısını alabilir miyiz acaba veya böyle bir teklif sunmak akıllarına gelir mi bizimkilerin?
atıyorum 25 milyona yüzde ellisini alsak ve 5 sene içerisinde satış gerçekleşmezse diğer yarısı ödenecek gibi bir teklif mantıksız olmaz sanki
salt 20 milyondan iyidir yine deMuhtemelen küfür yeriz yine boyle bir şeyle gittigimizde de
Adam Portekiz'in en iyi kalecisi , ismine bakıp mi alacağız te Allah'ımherifin adi da diago degil diogoymus.
boyle cakma isimli cin mali tiplerden hayir gelmez. ornek costa > cuesta, ahmet > ahmed
bizde bu tarz şeyleri düşünecek zekada yönetici yok,erden filan olsaydı akıl ederdi muhtemelenöğlen biri yazmıştı.gedson gibi bonservisinin yarısını alabilir miyiz acaba veya böyle bir teklif sunmak akıllarına gelir mi bizimkilerin?
atıyorum 25 milyona yüzde ellisini alsak ve 5 sene içerisinde satış gerçekleşmezse diğer yarısı ödenecek gibi bir teklif mantıksız olmaz sanki
istatistikleri de iyi degilAdam Portekiz'in en iyi kalecisi , ismine bakıp mi alacağız te Allah'ım