Galatasaray, Domenec Torrent ile Sözleşme Fesih Görüşmelerine Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 isterim yaw ;D hani 3 senede 1.5 olsa tamam da 1 sene ne ki. hem de kovulduğu an iş bulursa yine o parayı almağa devam edecektir.

belli olmaz ya kimi insan hesabı kapatalım kafamdan çıksın ister direkt. 500 k fark ayda 50k eder 10 ayda - adam için 50bin yani misal, ne kadar farkeder bilmem

Ben Dome olsam hayatta anlaşmaya falan girmezdim. Bir daha bu kadar iyi bir maaşla takım çalıştırabileceği hatta bırakın maaşı takım çalıştırabileceği bile meçhul. Son 3 hocalık deneyimi hep kısa süreli hem de ciddi başarısızlıkla sonuçlanan bir hocayı ancak başında gerizekalılar olan takımlar ister.

Bremen Kohfeldti kovdugunda sözlesmesini askiya almisti ve maasini devam ödüyordu. Adami sonra Wolfsburg istediginde maasini birakirsan senin oraya gitmeni kabul ederiz demisti. Oda kabul edip para almadan Wolfsburga gitmisti.

Aynisini yapalim. Bir yere gitmeyi isterse mecbur parayi birakir. Yoksa 1 sene bos gecer. Aynisi yardimcilari icin gecerli
kimse istemezki bunu

Bremen Kohfeldti kovdugunda sözlesmesini askiya almisti ve maasini devam ödüyordu. Adami sonra Wolfsburg istediginde maasini birakirsan senin oraya gitmeni kabul ederiz demisti. Oda kabul edip para almadan Wolfsburga gitmisti.

Aynisini yapalim. Bir yere gitmeyi isterse mecbur parayi birakir. Yoksa 1 sene bos gecer. Aynisi yardimcilari icin gecerli

tff kaideleri buna müsade etmez gibi gelior

Adam Trt kameramanına saldırmış.

az bile yaptı... saldırma denmez ola "DE GET" hareketi yaptı diyelim çünkü dibinden ayrılmayıp adama tosladı kamera bide ...
o ikili ekip çok lafı hakediyorda neyse...

bu adam neden mancini adamlığı göstermiyor ben anlayamadım.
sen işe girdin ..ilk ay eski çalışanlar sana hof pof yaptı , son zamanlarda da bu beceremedi çıkaralım raporu veriyor yöneticilere ... sen "peki abiler , madem öyle ben sizi sevdim - hakkınızı helal edin" der misin ?

sen işe girdin ..ilk ay eski çalışanlar sana hof pof yaptı , son zamanlarda da bu beceremedi çıkaralım raporu veriyor yöneticilere ... sen "peki abiler , madem öyle ben sizi sevdim - hakkınızı helal edin" der misin ?

gidecek başka bi yerim varsa giderim. gidemiyosam zaten o işe de şansa girmişim demektir

herif gelirken fesih maddesi ztn para first diye düşündüğünün ispatı nasıl davranıldığıyla ilgisi yok, herife seni yolluyorum dediğin an fesih maddesine binaen parasını alacak herif ve indirim yapması için herhangi bir sebep de yok. ne yabancı sevdası bu yaw. ftyi geçtim hamza şampiyon yapıp twitter yüzünden kovulduğunda para almadı. bu denyo parayı s. s. alacak diye s. madalya takacaksınız nerdeyse.

Paranın tamamını alacaksa kulüpte kalsın analiz scout vb tarzı iş verek çalıssın bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt