Galatasaray, Eduardo Vargas'la Anlaştı İddiası!

Emre Arslan

Cezalı
Galatasaray, Eduardo Vargas ile anlaşmaya vardı. Galatasaray, Vargas'ı kiralık olarak kadrosuna katacak. Satın alma opsiyonu ise 3 M €.

Kaynak: AS Chile

reserved. azsonra fm profili ile burada olacağım.
not haber yalan olabilir

Haber dogruysa 1 haftaya kadar iki tarafdan da aciklama gelir, en azindan Nazif birseyler der bence.

Keşke gelse.Sanmıyorum ama.Bizim mallar yerli oyuncu peşindedir şuanda.

Eduardo Vargas gerçekten çok tuhaf bir adam herşeyden az buçuk var ama hiçbirşeyi çok çok iyi değil

az buçuk yetenekli
az buçuk hızlı
az buçuk bitiriciliği var
az buçuk güçlü
az buçuk dribling yapar
az buçuk çevik dayanıklıdır
az buçuk top kontrolü var
az buçuk pas/ortaları iyi

Ama işte bunların hiçbiri çok çok iyi değil hepsinden az az var adamda bu yüzden mevkiside tam belli değil az buçuk sağ kanat az buçuk forvet tuhaf bir oğlan

Vargas'ın oynaması gereken rol; Gezgin Forvet. Şili'de Sanchez ile beraber böyle oynuyorlar. 3-5-2'nin ikilisi.

Eğer biz kanat oynatırsak verim alamayız. Forvette de pek yapamaz. Gezgin,serbest forvet oynamalı. Bence o yüzden yanlış transfer.

Vargas'ın oynaması gereken rol; Gezgin Forvet. Şili'de Sanchez ile beraber böyle oynuyorlar. 3-5-2'nin ikilisi.

Eğer biz kanat oynatırsak verim alamayız. Forvette de pek yapamaz. Gezgin,serbest forvet oynamalı. Bence o yüzden yanlış transfer.

Sampaoli Sahte 9'lu 3-5-2 ve 4-3-3 oynatti

Vargas savunma anlaminda cizgide oynuyordu ama hucumda gezgin forvet diyebiliriz

Keşke doğru olsa.

buyursun gelsin...kendisini taniyorum bire bir
sinsheimda oturuyorum..sezon öncesi hoffenheimin hazirlik macini kadro disi kalan bi futbolcu(jiloan hamad) ile izlemistim maci gelip yanimiza oturdu el younessy ile.
sezon basi da temas olmus bizzat kendisi söyledi daha dogrusu yanindaki tercümani...ama hoffenheim kulübü en az 10 milyon istemis.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt