Galatasaray Elindeki Oyunculardan Servet Bekliyor

Arif Çelik

Hocaların Hocası
Galatasaray 8 futbolcudan 2-3 yıl içerisinde satışlarından büyük gelir bekliyor.

- Mustafa Muhammed (23)
- Henry Onyekuru (23)
- Kerem Aktürkoğlu (22)
- Oğulcan Çağlayan (24)
- Marcao (24)
- Emre Kılınç (26)
- Taylan Antalyalı (26)
- Luyindama (26)

1613467395429.webp

Her oyuncu ortalama 15 milyon euro etse 8 X 15 miyon euro = 120 milyon euro gelir en az 2 sene içerisinde

Ogulcan icin teklif bile gelmez, aynisi Taylan icin gecerli.
Emre Kilinc giderse bedelsiz gider, yoksa onadan büyük bir bedel beklenmez!

Ogulcan icin teklif bile gelmez, aynisi Taylan icin gecerli.
Emre Kilinc giderse bedelsiz gider, yoksa onadan büyük bir bedel beklenmez!
Taylan + Emre ye gelmesin zaten. Yabanci kuralindan sonra net ilk 11 oyunculari. Ki simdi de öyle

Bu oyuncuları sattıktan sonra yerine en az bunlar kadar katkı veren adamları bulabilirsek Avrupa’da da başarı yeniden gelir.

mustafa muhammed ve marcao üst düzey transfer yapar ikisinden 50 milyon euro gelir elde ederiz. luyindama ve onyekuru orta sıra EPL veya LaLiga takımlarına transfer olur ikisinden de 30 milyon euro gelir elde edilir.

özellikle mustafa muhammed eğer şampiyon olup seneye CL ye katılırsak grup maçlarında 7-8 gol atabilirse çok yüksek bedellere gider bakalım gelişimi nasıl devam edecek.

onyekuru için büyük paralar ödemez kimse. adam aynı sene fransada kadroya giremiyor türkiyede çılgın atıyor. 20 gol 20 asist yapsa bile takımlar gönül rahatlığıyla parayı bastırmaz. monaco aldı zarar etti. en fazla 10 veren olur çine filan satmadığımız sürece. onyekuruyu satmayalım da zaten. adam hem burda kalıp efsane olmak istiyor hem de onun yerine kimi getirirsek getirelim onun verdiği katkıyı vermez. onun dışında diğer oyunculardan kazanacağımız maksimum bonservisler mohammed (25), marcao (18) , böyle devam ederse kerem aktürkoğlu (10), taylan (8), emre kılıç (6),luyindama (9), oğulcan (2)

Son düzenleme:
Ben taraftarım, muhasebeci değilim, beni Galatasaray'ın başarısı ilgilendirir. Yeni nesil muhasebeci taraftarı anlamakta zorlanıyorum. Şampiyonlar ligini almak yerine futbolcularımızı 30'ar milyon euroya satmayı tercih edecek değişik bir güruh oluştu son yıllarda. Ama onlara da kızmıyorum zira sürekli ağlayan yöneticiler sebebiyle herkes muhasebeci oldu.

Niye hemen satıyoruz? Niye kiralık oyuncumuz 3. maçını tamamladığında daha bu haberler çıkıyor? Porto gibi sürekli oyuncu satan bir takım mıyız? Bence art niyetli bu haberler. Beşiktaş Rıdvan'ını satıyor mu haberlere göre? Ya da Larin'i?

Şampiyonlar liginde ikinci tur, çeyrek final gibi bir başarı elde edilebilirse ciddi bonservis geliri elde edilebilir oyunculardan... En ciddi vitrin şampiyonlar ligi Cenk Tosun bile ne paralara gitti ...

Yaz transfer döneminde öyle transferler yapılmalı ki;
- Takımdaki eksik yerler benzer potansiyel oyuncularla doldurulup,
- Listedeki isimlerin alternatifleri şimdiden kadroya katılmalı.
- Gerekirse Ozornwafor fiyatına alınabilecek potansiyellerin bonservisini alıp ya kendi takımına ya da gelişebileceği bir takıma 1+1 sene kiralanmalı.

Oğulcan ile hayallere kapılmayın. En fazla 3 milyon. Bu mesaj burada kalsın.

Düzenli oynadıkları sürece ogulcan hariç hepsi teklif alır kılınç da dahil olmak üzere.. ogulcanin second striker rolünü iyi benimsemesi gerekir saf bir kanat oyuncusu için yetenekleri kısıtlı..Ama mücadelesi üst düzey golculugu fena değil diğer yönlerden de azar azar var..

Niye hemen satıyoruz? Niye kiralık oyuncumuz 3. maçını tamamladığında daha bu haberler çıkıyor? Porto gibi sürekli oyuncu satan bir takım mıyız? Bence art niyetli bu haberler. Beşiktaş Rıdvan'ını satıyor mu haberlere göre? Ya da Larin'i?

Doğru bir serzeniş. Ben de öyle düşünüyorum. Sportif başarılara yatırım yapmak gerek ama ekonomik sıkıntılardan kurtulmak için al-sat yapmanın daha avantajlı olduğu ortada.

Geri
Üst Alt