Galatasaray, Elneny'yi Kadrosuna Katmak İstiyor!

kuzey afrika ülkeleri arasında dil bilmeyen birtek şu mısırlılar sanırım fas tunus cezayir filan hepsi ingilizice fransızca rahat konusuyorlar
Saydigin ülkeler kolonize edildi Mısır kolonize edilmedi daha çok korundu gibi o yüzden İngilizceyi takmamışlar diye düşünüyorum

İyi adam ama bize istenilen sertliği katmaz. Neden istiyoruz ki bu adamı

Bjk de çöptü diyenler bu adam defansif orta saha 8 gol 6 asist filan mı beklediler?ben 5-6 maçını izledim Bjk de gayet iyi oynadı.hatta hatırlıyorum adamı gelmeden kazmanın teki sanıyordum baya baya hücuma destek oluyor dripling vs gayet iyiymiş demiştim Kendi kendime.bjk de kiralık sözleşmesi bitince
tekrar kiralamak için çok uğraştı bjk ama vermediler.
Geçen sezon 20 den fazla maç oynamış.
Fırsat transferi olur gelirse.
Josef ve gustavoyu beğenenler elneny ye burun kıvırmasin onlardan fazlası var eksiği yok.
Ama kendi hissiyatim bu transfer olmayacak.biz gedson artı ismi geçmeyen bir orta saha alacağız.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk de çöptü diyenler bu adam defansif orta saha 8 gol 6 asist filan mı beklediler?ben 5-6 maçını izledim Bjk de gayet iyi oynadı.hatta hatırlıyorum adamı gelmeden kazmanın teki sanıyordum baya baya hücuma destek oluyor dripling vs gayet iyiymiş demiştim Kendi kendime.bjk de kiralık sözleşmesi bitince
tekrar kiralamak için çok uğraştı bjk ama vermediler.
Geçen sezon 20 den fazla maç oynamış.
Fırsat transferi olur gelirse.
Josef ve gustavoyu beğenenler elneny ye burun kıvırmasin onlardan fazlası var eksiği yok.
Ama kendi hissiyatim bu transfer olmayacak.biz gedson artı ismi geçmeyen bir orta saha alacağız.

sertlik katar mı

transfer sezonu başında 6 numara isteseydin yönetim almıştı. şimdi el mahkum el neny gibilere gideceğiz, kumar bi transfer.

alıcı gözle hiç izlemedim ama hem bjk hem de geçen sezon arsenalde iyi gibiydi.
Bjknın o yıl hiç maçını izlememiştim hatırlamıyorum ama geçen yıl arsenal izlerken bu herifin beşiktaşta ne işi var dediğimi hatırlıyorum. Ama o kara deliği kapatır mı bilemedim eğer hocanın kafasındaki adam salt 6 ise.

sertlik katar mı
Josef kadar sertlik katamaz ama yanında gedson olursa kıvamında bir orta sahamiz olur zaten Josef ten kat kat hücuma katkı verir.pas dripling koşu hepsini yapar.
6 değil 6.5 sanki elneny.
Bu mevki çok önemli tecrübeli futbolcu hakkını burda kullanmak gerek kanımca.
Bjk zamanında hatırlayamadığım uzun top atma yeteneği???
Transfer kesinleşse araştırma yaparız da ihtimal sadece şu an

malsenal cenabetliğini bize bulaştırır diye korkmuyor değilim.

Geri
Üst Alt