Galatasaray, Elneny'yi Kadrosuna Katmak İstiyor!

Accurate passes per game 71.6 (92%)

Hoca Besiktasdaki bu rakami gördügünden hemen alin demistir. Arkadaki pas showuna iyi gider bu yüzde ve pas sayisi.

Gerçekçi düşünmek zamanı...Bonservis istenmeyecekse ve maaşı da makul olacaksa buyursun gelsin. Bu saatten sonra daha iyisini bulsak da bütçemiz yetmez. Yarı veteran kıvamında birini tercih etmemeliyiz; henüz olmamış genç bir futbolcuya potansiyeli için yatırım yapacak durumda da değiliz, ihtiyaç acil, direkt katkı verecek adam lazım...

Hele Dieng filan konuşuluyor, birçok gafil tehlikenin farkında değil!..

şayet alacaksak, önümüzde babel ve falcao örneği varken inşallah 3+1 yıl , 4+1 yıl gibi sözleşmeler önermeyiz, sonra göndermek için 40 takla atlıyoruz.

El neny okay kim varsa gelsin taylan ve berkani klubede gormek istiyorum gidip bos vakitlerinde top stop etmeyi ogrensinler bunlar birde prof futbolcu burdan dunya para kazaniyorlar

Küçük bir not, Josef örneği doğru değil (alınmaması-kaçması). Josef gerçekten iyi oynamıştı ve karşılığında güzel bir paraya sattı şikeciler. Elneny aynı intibayı bırakmadı bende. Yani ilginç oyuncu bulamıyoruz o bölgeye.

İş yapar fakat zamanında tjk forması giydiği için mmmeehhh diyorum kendisine.

Begenmedigim bir futbolcu. Gerek de yok. Pas baglantisi icin alinacak ve tek beklenti oysa katkisi olur ama genel olarak katki saglamaz.

Bu kadar parayi ona verecegimize ne yapip edip Gedson'u almaliyiz.

Gedson'u Benfica oynatmiyor. Kadroda da dusunduklerini sanmiyorum. Verip parasini almaliyiz. Ikna etmeliyiz.

Gedson'a yapilacak yatirimin potansiyel olarak fazlasiyla geri donusu var. Elneny icin bu gecerli degil.

Eger Gedson gelirse Galatasaray'in iskeleti hem genc hem de cok saglam olacak ve ciddi ciddi iyi bir teknik direktorle iki yil icerisinde UEFA'da ceyrek final civarini samimi olarak hedef alacak bir takima donusebiliriz.

Tutturunuz gedson gedson diye dünyada gedson harici orta saha mi yok ?
Seri lemina nzonzi Taylan Berkan aytac etobo daha kaç kişi alacak hocamiz
Hepsini harcıyor bozuk para gibi senin defansın ve orta sahan top çıkaramiyor bunun çözümünü oyuncuda arama hocam.Biri de eleştirsin yüzüne söylesin .
Defans oyuncularıni saymıyorum değişen yoksa liste uzar gider

Geri
Üst Alt