Galatasaray, Emrah Başsan ile Anlaşmaya Vardı!

Tamam ben zaten simdi hemen alinsin demiyorum ki. Elimizde dolu alternatif olabilecek kapasitede adam varken niye bir yenisini ekliyoruz diyorum daha gerekli transferler varken. Emre Colak bizde 500 bin€ aliyordu, yani Emrah 250bin€ alacak senin dedigine göre, inaniyor musun buna?

Bu arada demin Twitter da birsey gördüm Emre Colak ile Emrah Bassan'in menajerleri ayni adammis.

Vay vay vay demek ayni menajerlermis...

Bildigin menajer transferi bu. Bizim gibi kekligi bulmuslar vuran vurana. Menajerlerin ruyasi haline geldik zaten

Cok iyi transfer

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geçen yıl gördük ne olduğunu kılavuzu dursun olanın burnu boktan çıkmaz artık hiç birşey düzgün gitmez bittik biz.

Ufukta yönetim değişimi mümkün görünmüyor,şu anda geçen yılki hatalarından ders çıkarmış olduğunu ummaktan başka yapabilecek bir şeyimiz var mı?Hem geçen yıl Hamza da vardı.

Galatasaray kalitesinde midir; hayır. Kötü bir transfer midir; hayır. Yasin'den iyi midir; kesinlikle.

Galatasaray kalitesinde midir; hayır. Kötü bir transfer midir; hayır. Yasin'den iyi midir; kesinlikle.

Neye göre Yasin den iyi oluyor merak ettim acikcasi.

O kadar iddialiyim, bizdeki Yasin su an Anadolu da oynasa burada milletin orasi burasi ayri oynardi mutlaka almamiz lazim diye.

Yasini begenmiyoruz etmiyoruz ama adam Anadolu da banko oynar her takimda.

emrah antalyada bile 11 çıkamıyor son anlarda falan ayıp olmasın diye oyuna giriyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben Emrah Başsan transferiyel ilgili bir şey demedim de,o kadar çok as oyuncu alacak paramız yok.Bonservissiz adam da imza parası falan istiyor yıllık 2.5-3 milyondan kapıları açıyor.Benim yönetimin tavrından anladığım bizim bunları karşılayacak maddi imkanımız yok artık.

Yönetim belki kaynak yaratıyordur da,bu kaynak futbolcu paralarının ödenmesine ancak yetiyordur belki?Kulüp içinde ne olduğunu ne bittiğini hiçbirimiz ayrıntısıyla bilmiyoruz ki.Yönetim umrumda değil defolsun gitsinler de,Galatasaray'ın sahip çıkılmaya ihtiyacı var,Polat dönemi gibi.Şu tabloda ben 2 sene şampiyonluk beklemiyorum,taraftar da takımının arkasında durmalı sonuna kadar.

Ben de basari falan beklemiyorum acikcasi, bari gelecegin takimini kurmak adina adimlar atsak güzel olur. Önümüzdeki sezonda da sampiyonlugu unutsun bence herkes, belki bu seneki kadar olmaz ama yine sampiyonluk yarisinin disinda kaliriz. Neredeyse Haziran geldi daha teknik direktör bile belli degil.

Adim gibi eminim Euro var diye de milleti oyalayacaklar oyuncu transferi konusunda.

[TABLE="class: items, width: 677"]
[TR="class: odd selected"]
[TD="class: zentriert, align: center"]20maç[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]5gol[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]2assist[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
istatistik desen kötü, hız desen eh işte... Yeni Emre Çolak olur en fazla...

Emre Çolak'ı tutmayıp bunu alacaksak attan inip eşeğe binmiş oluruz, Türkiye liginde fiziği zayıf oyuncular iş yapmıyor işte kütükler lazım olmaz bu çocukla. Ha yıllık çok cüzi bir miktara rotasyon oyuncusu olabilir ama bizim derdimizin şu anda rotasyon olmaması gerekir o ayrı mesele.

Yeni alınacak Türk oyuncularla Euro/Dolar üzerinden sözleşme yaparlarsa ve şu çocuğa 1 m TL'den bir kuruş fazla vermeyi düşünüyorlarsa yönetimdekilerin ne anası kalır ne avradı. Bu parayı kabul etmeyen Türk oyuncu gelmesin takıma kardeşim, mecbur muyuz biz milleti zengin etmeye?

Hem neyin kafası bu anlamıyorum. Teknik direktör belli mi de sen kafana göre transfer yapıyorsun? Yapacaksan da elinden kaçma ihtimali olan birisini alırsın.

yok baba bunlar akilanmiyacak ortada kalacak adami almaya calisiyorlar

Serdar Özkan'a cidden benziyor kariyer olarak. Emrah da yaşına göre uzun süredir piyasada yetenekli sınıfında adı geçiyor, ama bi o kadardır da beklenen patlamayı yapamayan oyuncu diye bahsediliyor.
Yetenekli, fizik olarak fena değil falan ama, işte aması büyük. Emrah Başsan'ı serbest bıraksan Anadolu kulüplerinden bile istemeyen olur.

Bu transferler yapılmaz mı, tabii ki yapılır. Ama önce net 11 oyuncularını alırsın, sonra ilerde bu pozisyonları doldurabilecek potansiyel gençleri koyarsın. En son da Emrah gibi, kendini ispatlamaya muhtaç olan oyuncular da alabilirsin. Ama bu tarz oyunculardan çok fazla alırsan takım kimyasını bozarsın. Kendini ispatlamak için herkesin düştüğü yanlışa düşer, kendine oynar. Takım oyunu falan hikaye, ki Emrah da buna çok müsait oyuncu.

Geri
Üst Alt