Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
Dursun polattan kötü işte yapamaz kim gelirse gelsin hem o zaman para vardı şimdi parada yok.
O zaman da para mara yoktu,12-13 milyon Euro civarı para harcandı o dönemde Arda satıldı bir de.
Dursun polattan kötü işte yapamaz kim gelirse gelsin hem o zaman para vardı şimdi parada yok.
O zaman da para mara yoktu,12-13 milyon Euro civarı para harcandı o dönemde Arda satıldı bir de.
Öyle de beni deli eden bile bile göre göre bu durumlara düsmemiz. Bunlar belliydi abi, takimin böyle bir hale gelecegini tee Mancini'li dönemden gördük biz burada taraftar olarak.
Ama kendi sirketlerinde milyonlar ile oynayan adamlarin ilerigörüs diye bir yetenegi yok. Bile bile lades dedik
Ünal aysal para harcamadı mı harcadı şimdi yeni gelen başkan harcıyamıyacak dursun yüzünden.

Bu konuyu özelden konuştuk,görüşlerimi biliyorsun.![]()
Sarper dursunu savunmayı bırak artık bu dursun kulübü öyle bi boka sokacak ki kim gelirse gelsin çıkarmıyacak polat falan vız gelir bunun yanında.
1.9 milyon euro maas a inanan mi var :red:
Savunmuyorum Dursun'u savunmam da,ancak bütün suçu o adama yüklemek haksızlık olur.
Bütün suçu yükleyen yok 1 senedir yaptıkları ortada hala diyorsun para yok ondan bunları alıyoz vs yok öyle dünya emrah başşan kim yasinden bile berbat bi oyuncu devre arası göndermeye çalışacaz ama gönderemiyecez sözleşmesi yüzünden.
Bundan alıyoruz bunları demedim,Can çok as oyuncu lazım yazdı ben de onları alacak paramız yok yazdım.Yoksa Emrah Başsan bize verebilecekleri sınırlı bir futbolcu.
İyide zaten 4 tane kanat oyuncumuz var hatta olcanda var 5 bize lazım olmayan 1 oyuncu yasin ve olcan gitmediği sürece bu transfer kazık transferi olarak kalıcak bu dursunun kazıkları öyle çok ki her yaptığını yanlış göstermeye yeter hatalarından ders çıkaracağı falanda yok taraftarla dalga geçip kulübü çıkmazın içine doğru sürüklüyo.
ulan bu adam antalya'da 11 çıkamıyordu son 10 dk oyuna giriyordu rezil herifler hiç maçtamı takip etmiyorsunuz hadi anladık vizyon 0 da ben her hafta canlı izledim statda
ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ...
Renkdash degmez Dursun için ceza yemeye editle istersen