Galatasaray, Emrah Başsan ile Anlaşmaya Vardı!

Öyle de beni deli eden bile bile göre göre bu durumlara düsmemiz. Bunlar belliydi abi, takimin böyle bir hale gelecegini tee Mancini'li dönemden gördük biz burada taraftar olarak.

Ama kendi sirketlerinde milyonlar ile oynayan adamlarin ilerigörüs diye bir yetenegi yok. Bile bile lades dedik

Senle bu konuda farklı görüşteyiz ama o dönemki maddi birikimlerimiz çok daha farklı bir şekilde kullanılsaydı,o yıl da şampiyon olsaydık çok şey değişebilirdi.Gerçekten paramız vardı o zamanlarda.Ama bir para ne kadar kötü kullanılır,ders verdi bize resmen o dönemki yönetim.

1.9 milyon euro maas a inanan mi var :red:

45 tane sözleşmeli oyuncu var, hepsinin ağır kontratları var. Bizim bundan sonra yapmamız gereken 4-5 direk 11'e transfer.. Kadro zaten şişik. Böyle gereksiz oyuncuları dolduruyoruz, sonra para yok...

Savunmuyorum Dursun'u savunmam da,ancak bütün suçu o adama yüklemek haksızlık olur.

Bütün suçu yükleyen yok 1 senedir yaptıkları ortada hala diyorsun para yok ondan bunları alıyoz vs yok öyle dünya emrah başşan kim yasinden bile berbat bi oyuncu devre arası göndermeye çalışacaz ama gönderemiyecez sözleşmesi yüzünden.

Bütün suçu yükleyen yok 1 senedir yaptıkları ortada hala diyorsun para yok ondan bunları alıyoz vs yok öyle dünya emrah başşan kim yasinden bile berbat bi oyuncu devre arası göndermeye çalışacaz ama gönderemiyecez sözleşmesi yüzünden.

Bundan alıyoruz bunları demedim,Can çok as oyuncu lazım yazdı ben de onları alacak paramız yok yazdım.Yoksa Emrah Başsan bize verebilecekleri sınırlı bir futbolcu.

1 milyon eurodan fazla vermeyiz yıllık ya saçmalamayın.

Bundan alıyoruz bunları demedim,Can çok as oyuncu lazım yazdı ben de onları alacak paramız yok yazdım.Yoksa Emrah Başsan bize verebilecekleri sınırlı bir futbolcu.

İyide zaten 4 tane kanat oyuncumuz var hatta olcanda var 5 bize lazım olmayan 1 oyuncu yasin ve olcan gitmediği sürece bu transfer kazık transferi olarak kalıcak bu dursunun kazıkları öyle çok ki her yaptığını yanlış göstermeye yeter hatalarından ders çıkaracağı falanda yok taraftarla dalga geçip kulübü çıkmazın içine doğru sürüklüyo.

İyide zaten 4 tane kanat oyuncumuz var hatta olcanda var 5 bize lazım olmayan 1 oyuncu yasin ve olcan gitmediği sürece bu transfer kazık transferi olarak kalıcak bu dursunun kazıkları öyle çok ki her yaptığını yanlış göstermeye yeter hatalarından ders çıkaracağı falanda yok taraftarla dalga geçip kulübü çıkmazın içine doğru sürüklüyo.

Göreceğiz işte bu transfer döneminde,ders çıkardı mı çıkarmadı mı.Başka bir şansımız var mı?

ulan bu adam antalya'da 11 çıkamıyordu son 10 dk oyuna giriyordu rezil herifler hiç maçtamı takip etmiyorsunuz hadi anladık vizyon 0 da ben her hafta canlı izledim statda

ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ... ağır küfür küfür küfür küfür ...

Renkdash degmez Dursun için ceza yemeye editle istersen

Ulan bu zırtoyu alacaksanız EMRE'yi niye yolluyorsunuz?

Komisyon komisyon ko misss yon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt