Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.802
- 12.870
- 2.343
Ben de basari falan beklemiyorum acikcasi, bari gelecegin takimini kurmak adina adimlar atsak güzel olur. Önümüzdeki sezonda da sampiyonlugu unutsun bence herkes, belki bu seneki kadar olmaz ama yine sampiyonluk yarisinin disinda kaliriz. Neredeyse Haziran geldi daha teknik direktör bile belli degil.
Adim gibi eminim Euro var diye de milleti oyalayacaklar oyuncu transferi konusunda.
Şampiyonluğu geçtik,bu sene finale çıktığımız Türkiye Kupası'nı bile alamayabiliriz bana göre,bu sene de alacağımız Türkiye Kupası ve Süper Kupalar alacağımız son kupalar olur yakın dilimde,2008-2011 arası gibi bir süreyi kupasız geçireceğimiz bence neredeyse kesin.Ünal Aysal ve Fatih Terim'in gelişiyle başlayan yükselme dönemi bu yaz kesin olarak bitecek bence.Bu dönemi en az hasarla atlatmak lazım,onun için taraftar destek olmalı.Ne yaparsak yapalım yönetim kalacak gibi,Dursun'un hatalarından ders çıkarmasını ümit etmekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok.Sosyal medyada yapılanlar sadece anlık oluyor havada kalıyor.Bir şeylerin değişmesi için gidip lisenin falan basılması lazım ki,bu da olmaz.