Galatasaray, Emrah Başsan ile Anlaşmaya Vardı!

Ben de basari falan beklemiyorum acikcasi, bari gelecegin takimini kurmak adina adimlar atsak güzel olur. Önümüzdeki sezonda da sampiyonlugu unutsun bence herkes, belki bu seneki kadar olmaz ama yine sampiyonluk yarisinin disinda kaliriz. Neredeyse Haziran geldi daha teknik direktör bile belli degil.

Adim gibi eminim Euro var diye de milleti oyalayacaklar oyuncu transferi konusunda.

Şampiyonluğu geçtik,bu sene finale çıktığımız Türkiye Kupası'nı bile alamayabiliriz bana göre,bu sene de alacağımız Türkiye Kupası ve Süper Kupalar alacağımız son kupalar olur yakın dilimde,2008-2011 arası gibi bir süreyi kupasız geçireceğimiz bence neredeyse kesin.Ünal Aysal ve Fatih Terim'in gelişiyle başlayan yükselme dönemi bu yaz kesin olarak bitecek bence.Bu dönemi en az hasarla atlatmak lazım,onun için taraftar destek olmalı.Ne yaparsak yapalım yönetim kalacak gibi,Dursun'un hatalarından ders çıkarmasını ümit etmekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok.Sosyal medyada yapılanlar sadece anlık oluyor havada kalıyor.Bir şeylerin değişmesi için gidip lisenin falan basılması lazım ki,bu da olmaz.

dursun bunu kendi aklınlamı yaptın kardeşinlemi neye göre oyuncu alıyosun illa ana avrat gidecem forumda cezalık olacaz ömür boyu emre ile sabri ye sözleşme uzatırsan geçmişinden geleceğinden çok bahsedicem.kulaklarını çınlatıcam sabah akşam

bize yedek degil ilk 11 de direkt oyniyacak futbolcu gerek, bu adama 1milyon tl bile fazla eger daha cok verirlerse hirsizlik var derim

Şampiyonluğu geçtik,bu sene finale çıktığımız Türkiye Kupası'nı bile alamayabiliriz bana göre,bu sene de alacağımız Türkiye Kupası ve Süper Kupalar alacağımız son kupalar olur yakın dilimde,2008-2011 arası gibi bir süreyi kupasız geçireceğimiz bence neredeyse kesin.Ünal Aysal ve Fatih Terim'in gelişiyle başlayan yükselme dönemi bu yaz kesin olarak bitecek bence.Bu dönemi en az hasarla atlatmak lazım,onun için taraftar destek olmalı.Ne yaparsak yapalım yönetim kalacak gibi,Dursun'un hatalarından ders çıkarmasını ümit etmekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok.Sosyal medyada yapılanlar sadece anlık oluyor havada kalıyor.Bir şeylerin değişmesi için gidip lisenin falan basılması lazım ki,bu da olmaz.

Ümit diyorsun da benim icimde hic bir sekilde umut ve ümit yok. Hatalarindan ders cikaracagina hic bir sekilde ihtimal vermiyorum acikcasi.

Sonumuz hayirli olmayacak bu kesin bir kere. Yine kisir senelere dogru yol aldik gecen yaz, cöküs bu seneyle kalmayacak sadece devami da gelecek.

Ümit diyorsun da benim icimde hic bir sekilde umut ve ümit yok. Hatalarindan ders cikaracagina hic bir sekilde ihtimal vermiyorum acikcasi.

Sonumuz hayirli olmayacak bu kesin bir kere. Yine kisir senelere dogru yol aldik gecen yaz, cöküs bu seneyle kalmayacak sadece devami da gelecek.

Ne yapalım Can yapacak bir şey yok,bu takım bizi çok sevindirdi 2011'den sonra.Şimdi de üzeceğim,kusura bakmayın diyorsa boynumuz kıldan ince,taraftarlık budur zaten iyi günde kötü günde.Umudum var,Galatasaray armasından dolayı,yönetimden dolayı değil.Polat'la Canaydın'la bile şampiyonluklar yaşadık,bakarsın Dursun'la da yaşarız.

Ne yapalım Can yapacak bir şey yok,bu takım bizi çok sevindirdi 2011'den sonra.Şimdi de üzeceğim,kusura bakmayın diyorsa boynumuz kıldan ince,taraftarlık budur zaten iyi günde kötü günde.Umudum var,Galatasaray armasından dolayı,yönetimden dolayı değil.Polat'la Canaydın'la bile şampiyonluklar yaşadık,bakarsın Dursun'la da yaşarız.

Artık işler eskisi kadar kolay değil bjk bile akıllandı biz 2 sene + yeni gelen başkanın dursunun bıraktığı leş kadroyu düzeltmesi + 2 sene yani kabaca 4 sene unutalım şampiyonluğu.

Hava aldim geldim birde ne göreyim Sarper'in içinde Polyanna geziniyor.:(

Yasin tam anadolu topçusu bu yasinden iyiyse antalya niye sözleşme yenilemedi son maçların çoğundada 10 dk oynamış.

Takımın istemesiyle olacak iş değil. Bu transfer dedikodusu ilk Ocak aylarında çıktı öncedende Aysal döneminde vardı, daha gençti o zamanlar, alamadık. Ocak aylarında prensipte anlaşılmıştır yoksa Antalya niye istemesin bu adamı, yenilerdi. Tek taraflı kulübün istemesiyle sözleşme yenilenemez.

Neye göre Yasin den iyi oluyor merak ettim acikcasi.

O kadar iddialiyim, bizdeki Yasin su an Anadolu da oynasa burada milletin orasi burasi ayri oynardi mutlaka almamiz lazim diye.

Yasini begenmiyoruz etmiyoruz ama adam Anadolu da banko oynar her takimda.

Anadolu'dan geldi zaten. O ordaykende kimsenin orası burası oynamadı, oynamaz da. Emrah içinde oynamaz. İkisini kıyaslarsak Emrah daha iyidir, izlediğim kadarıyla. En azından bonservissiz. Tarık gibi 4-5 verip alsaydık bu kötü yorumlar haklı olurdu ama bedava olduğu için bekleyip göreceğiz. İlk parladığı zamanlarda ki gibi oynarsa vezir, İstanbul'a gelen gençlerin %99'u gibi oynarsa da rezil olur. Göreceğiz.

Öyle de beni deli eden bile bile göre göre bu durumlara düsmemiz. Bunlar belliydi abi, takimin böyle bir hale gelecegini tee Mancini'li dönemden gördük biz burada taraftar olarak.

Ama kendi sirketlerinde milyonlar ile oynayan adamlarin ilerigörüs diye bir yetenegi yok. Bile bile lades dedik

Geri
Üst Alt