Galatasaray, Emrah Başsan ile Anlaşmaya Vardı!

Abi iyi de para yok para para.Taraftar Beşiktaşlılar gibi sabredecek mi 3-4 sezon?Sabredecekse Fikret Orman'ın yaptığı yapılsın.

Para yok ama emrah başsana 2 milyondan 4 sene sözleşme yapılıyo imza parasıda kim bilir ne olacak ulan hiç bişey yapamıyon git fransa 2.den oyuncu al diyoruz ama olur mu olmaz komisyon transferi yapamazlar o zaman.

tahimin ettiğim gibi yeni evlatlar daha katılacak aramıza ! bu yönetimin taraftarı salladığı yok adam yerine bile koymuyorlar bizleri ! kupadan elensek bile kadro yeterli bir kaç evlat alıp şampiyon olacağına inan galaksiler ötesi vizyonsuzluğa sahip bir yönetimle karşı karşıyayız yönetimin vizyonsuzluğu 8*10[SUP]23478235473254832548273458732458327468724 [/SUP]

Sozlesmesi biten tonla oyuncu var. Onlarin etrafinada scout transferi doldur yeterli. Illa 3-4 yildiz alinmazsi gerekmiyor basari icin. IS bilmez yonetim olunca kolaya kavciyor be abi :red:

2011-2012'deki senaryo her zaman tekrarlanamayabilir,Fatih Terim faktörünü de es geçmemek lazım öyle veya böyle.Potansiyel olarak birkaç sezon feda etmen şart,buna sabredebilecek mi bizim camia?

Bir Başsan almamıştık onuda aldık tam oldu.

Abi iyi de para yok para para.Taraftar Beşiktaşlılar gibi sabredecek mi 3-4 sezon?Sabredecekse Fikret Orman'ın yaptığı yapılsın.

Kaynak yaratmak icin o adamlar var iste basimizda. Cöpleri kadroya doldurmanin da manasi yok, hele hele ancak yedek ve rotasyon oyuncusu olabilecek kalitedeki adamlari.

2011-2012'deki senaryo her zaman tekrarlanamayabilir,Fatih Terim faktörünü de es geçmemek lazım öyle veya böyle.Potansiyel olarak birkaç sezon feda etmen şart,buna sabredebilecek mi bizim camia?

Oyle gerekiyorsa mecbur edecegiz abi ama ben hala mantikli hamleler ile onumuzdeki sene bile sampiyon olabiliriz diyorum

sövme hakkımı olcanın gidip gitmeme ve emrahın alacağı paraya göre kullanacağım. Yıllık 1m tl üstünde dursunu vurmalı

Olursa şaka gibi bir transfer olur. Elinde kiradan dönecekler ile birlikte 40 civarı oyuncusu olan ve bu oyuncularının yaklaşık 35 tanesinin ancak yedek olma kapasitesi olan bir takımız. Eldeki kanatları düşününce, Podolski-Sinan-Yasin-Bruma-Olcan gibi adamların hicbirisinden daha iyi olması muhtemel olmayan bir adamı almaya çalışmak, eldeki 3-4 tane ilk 11 oyuncusunu arttırmaya yönelik değil, anca 35 olan yedek oyuncu sayısını 36 yapmaya yarar ve aslında ben bu duruma da şaşırmıyorum, çünkü bu transfer döneminde de, bu yönetimden beklediğim transferler tam olarak bu doğrultuda.

Millet hala anlamiyor.

Bize alternatif degil as oyuncular lazim hemde az buz degil bayagi fazla as oyuncu lazim. Su an elimizdeki mevcut ilk 11 oyuncularinin cogu zaten maksimum yedek olacak alternatif olacak kalitede adamlar.

Dedigim gibi bize direk ilk 11 oynayacak adam lazim, öyle sunu alternatif alayim yok yedekte Umut oturacagina su otursun mantigi ile hic bir yol alamayiz.

As oyuncular teknik direktor aciklandiginda alinacak renktas. Teknik direktor gelmeden as oyuncular almazlar.
Emrah'in transferi buyuk ihtimal emre colak'in gidisinden dolayidir. Emre colak'a verdikleri maaş'ın yarısını Emrah'a vereceklerdir. Yoksa bu transferin baska bir sebebi olamaz.

Ilk once ön libero ve forvet alacaklar ntv spor'un haberine gore. Zaten en onemli eksigimiz iyi bir forvetin olmamasi ve selcuk'un yaninda agresif bir orta saha oyuncunun olmamasi. Ondan sonra buyuk ihtimal bir forvet daha, bir stoper ve ihtimali az da olsa bir sag bek transferleri bekliyorum.

As oyuncular teknik direktor aciklandiginda alinacak renktas. Teknik direktor gelmeden as oyuncular almazlar.
Emrah'in transferi buyuk ihtimal emre colak'in gidisinden dolayidir. Emre colak'a verdikleri maaş'ın yarısını Emrah'a vereceklerdir. Yoksa bu transferin baska bir sebebi olamaz.

Ilk once ön libero ve forvet alacaklar ntv spor'un haberine gore. Zaten en onemli eksigimiz iyi bir forvetin olmamasi ve selcuk'un yaninda agresif bir orta saha oyuncunun olmamasi. Ondan sonra buyuk ihtimal bir forvet daha, bir stoper ve ihtimali az da olsa bir sag bek transferleri bekliyorum.

Tamam ben zaten simdi hemen alinsin demiyorum ki. Elimizde dolu alternatif olabilecek kapasitede adam varken niye bir yenisini ekliyoruz diyorum daha gerekli transferler varken. Emre Colak bizde 500 bin€ aliyordu, yani Emrah 250bin€ alacak senin dedigine göre, inaniyor musun buna?

Bu arada demin Twitter da birsey gördüm Emre Colak ile Emrah Bassan'in menajerleri ayni adammis.

Yok be,alınsa bile verilecek meblağ 600-700 bin Euro'yu geçmez.Bu bile fazla ama bizim takımda açlık sınırı bu raddede zaten. :D

Ne farkeder sarper yedeğin yedeği için 500 600 700 bin vermeye ama sanmıyorum bu rakamların verileceğine en az 1.5 m vardır illa yedek alıcaksan bari forvete al 1 tane bile forvet oyuncumuz yok eren derdiyoku alsalardı ya.

Kaynak yaratmak icin o adamlar var iste basimizda. Cöpleri kadroya doldurmanin da manasi yok, hele hele ancak yedek ve rotasyon oyuncusu olabilecek kalitedeki adamlari.

Ben Emrah Başsan transferiyel ilgili bir şey demedim de,o kadar çok as oyuncu alacak paramız yok.Bonservissiz adam da imza parası falan istiyor yıllık 2.5-3 milyondan kapıları açıyor.Benim yönetimin tavrından anladığım bizim bunları karşılayacak maddi imkanımız yok artık.

Yönetim belki kaynak yaratıyordur da,bu kaynak futbolcu paralarının ödenmesine ancak yetiyordur belki?Kulüp içinde ne olduğunu ne bittiğini hiçbirimiz ayrıntısıyla bilmiyoruz ki.Yönetim umrumda değil defolsun gitsinler de,Galatasaray'ın sahip çıkılmaya ihtiyacı var,Polat dönemi gibi.Şu tabloda ben 2 sene şampiyonluk beklemiyorum,taraftar da takımının arkasında durmalı sonuna kadar.

Sözleşmesini görmeden sert yorum yapmak istemiyorum.

her gün kebab baklava yiyen birinin bir anda her gün kuru ekmek yemeye alışmasını beklemek gibi bir duruma soktular bizi ! yine başlarlar kulüp menfaati dengeyi bozmamak lazım cart curt ötmeye başlarlar bence dengetör geri gelmeli ! bu kadroya rikerink bile fazla

Tamam ben zaten simdi hemen alinsin demiyorum ki. Elimizde dolu alternatif olabilecek kapasitede adam varken niye bir yenisini ekliyoruz diyorum daha gerekli transferler varken. Emre Colak bizde 500 bin€ aliyordu, yani Emrah 250bin€ alacak senin dedigine göre, inaniyor musun buna?

Bu arada demin Twitter da birsey gördüm Emre Colak ile Emrah Bassan'in menajerleri ayni adammis.

250bin euro = 750bin TL. Carole ve Linnes'in maaş'larina bakarak inanirim tabi ki, ama iş'in icinde dursun olunca sende haklisin.

Ne farkeder sarper yedeğin yedeği için 500 600 700 bin vermeye ama sanmıyorum bu rakamların verileceğine en az 1.5 m vardır illa yedek alıcaksan bari forvete al 1 tane bile forvet oyuncumuz yok eren derdiyoku alsalardı ya.

Ya daha sezon bitmedi,alacaklar belki nereden biliyoruz?Bekleyelim biraz bu kadar da fevri olma.

Geri
Üst Alt