Galatasaray Emre Mor ile Prensipte Anlaştı!

Ustunde durmaya deger bir oyuncu degil, is yaparsa bakariz kumar oynayip umitlerimizi bunun uzerine kurmak yanlis olur.

Geciniz.

Kanatlar Babel ve Feghouli zaten. Kuvvetle muhtemel Onyekuru da var. Bir ihtimal de Arda gelecek.

Feghouli-Babel-Onyekuru-Emre Mor

Kanatlar tamamdır.

Hayırlı olsun o vakit. Başkan resmi açıklamayı yapmış işte.

Emre'nin gelmesine sevindim ama Feghouli'ye alternatif Jimmy mi Emre mi oynayacak

2 yıldır Celta' da; adamları illallah ettirdi, belki ilk çıkan talibine yapıştıracaklar, daha bir tane ciddi teklif geldiğine yönelik haber hatırlamıyorum. Referansları ne kadar kötüyse artık?!...

Biraz fantezi yapayım; ''Bonservisine 2 milyon verelim, sonraki satışta 2 milyonun üzerindeki miktarın yarısı sizin olsun'' gibi bir teklif sunsak kabul etme ihtimalleri olabilir. Empati yapıyorum, Celta' da karar verici ben olsam kabul ederdim şahsen; kazık girmiş bir defa, ne kadarını çıkarsalar kardır...3 taraf için win-win-win...Ne senaryo yazdım ha?!:cool:

Edit: Yalnız Emre' ye bol keseden maaş yok. Çok ağır yaptırımları olan, daha çok performans bonuslarına dayalı bir sözleşme yapılmalı. Oynasın, kazandırsın, kazansın hergele!..

Son düzenleme:
emre mor'da ben biraz hasan şaş stili görüyorum. Hasan Şaş'ta çok normal bir tip değildi, ki hala değil. Ancak kendisinden çok iyi verim alındı.

Hoca onu kampta güzelce eğitirse takımın kilit ismi bile olur. Bana göre müthiş bir fırsat transferi. İnsanlar sorunlu,disiplinsiz diyor ama buraya düşmesi için bu tarz bir şey lazımdı. Üstelik yerli.

10/10 transfer.

emreye rotasyon diyenler, emrenin 11e monte edildiginde ne düsünürler merak ediyorum!
emrenin potansiyelini bilmiyorlar bence! birazcik disiplin olayini hallederse acik ara ligi sallar ve en degerli oyuncu olur, sonra dersiniz ulan bu a. ömür bunun yaninda ne????

SON DAKİKA | Emre Mor Galatasaray'da! (a spor)

298

Galatasaray, Celta Vigo forması giyen 21 yaşındaki milli oyuncu Emre Mor ile prensip anlaşmasına vardı.

Yerli oyuncu rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray'ın, Celta Vigo forması giyen oyuncuyu kiralamak istiyor.

Sarı-kırmızılıların, Celta Vigo ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Emre Mor için yapılacak anlaşmaya satın alma maddesi de koyduracağı belirtildi.

Son yıllarda özel hayatıyla gündemde olan Emre Mor'a, Milli Takım'da şans veren ilk isim Fatih Terim olmuştu.

Danimarka kulübü Nordsjaelland'da yıldızı parladıktan sonra Alman devi Borussia Dortmund'a transfer olan 21 yaşındaki oyuncu, burada beklentileri karşılayamamıştı.

2017 yılında İspanyol ekibi Celta Vigo'nun yolunu tutan Emre Mor, La Liga'da da beklenen performansı gösteremedi.

Sarı-kırmızılı ekibin, İstanbul'a gelen Emre Mor'un transferini Cuma gününe kadar duyurması bekleniyor.

Kaynak: TRT SPOR
Sıradaki transfer nöbetini Melih Bey'in açmasını öneriyorum! Boşu yok henüz, bir de o patlasın.

İlk milli maçında tribünlerin orgazm oluşu dün gibi aklımda.

Sokak basketbolcuları vardır ya hani, Emre de o hesap. Yeteneği var, işin şov kısmını çok iyi yapar ama profesyonel sporcu kafasında değil. En azından bu yaşına kadar olamadı. Eğer niyeti varsa Fatih Terim ile kariyerini kurtarabilir. O niyet yoksa Fatih Terim de bir şey yapamaz.

Özetle düşük maliyetli bir kumar. Tutmazsa ah vah etmeyiz. Tutarsa da uçar gider bizim ligde. Yusuf Erdoğan transferi de gerçekleşmez artık. O da ayrı güzel bir haber. :D

Ryan Babel
Henry Onyekuru - Sofiane Feghouli - Emre Mor

off​

Sokak basketbolcuları vardır ya hani, Emre de o hesap. Yeteneği var, işin şov kısmını çok iyi yapar ama profesyonel sporcu kafasında değil. En azından bu yaşına kadar olamadı. Eğer niyeti varsa Fatih Terim ile kariyerini kurtarabilir. O niyet yoksa Fatih Terim de bir şey yapamaz.

Özetle düşük maliyetli bir kumar. Tutmazsa ah vah etmeyiz. Tutarsa da uçar gider bizim ligde. Yusuf Erdoğan transferi de gerçekleşmez artık. O da ayrı güzel bir haber. :D
Sonradan görme bir çocuk gibi daha çok. Olgunlaşır mı? Umarım.

Dünya üzerinde bu manyağı hizaya sokabilecek tek kulüp Galatasaray şuanda. Öyle takımı karıştırıp medyaya malzeme verecek, negatif anlamda gündem oluşturabilecek çapıda yok. Oynarsa kendi kazanır, bize giren çıkan olmaz.

Geri
Üst Alt