Galatasaray Emre Mor ile Prensipte Anlaştı!

Adamın daha bi tane olumlu mesajı yok
Takip ediyorum da..
Sanki bize muhalefet olsun diye dünyaya gelmiş
Küçükken mahallede yaptığın herşeyi eleştiren, top alsan “ sen o topu aldın ama patlıcak “ ekmek arası bişey yesen “ sen onu yiyorsun ama boğazında kalacak “ diyerek sürekli olumsuzluk pompalayan çocuğun büyümüş hali
bu arada laf arası diyeyim,pc ye baktım hayırlı olsun,herhangi bir şey yazmadım berke deniz ve diğer arkadaş denilecekleri demiş güle güle kullan

emre icin olumsuz bisey yazamayiz cunku olumsuz oldugu tarafi bilerek aliyoruz yetenegine kimse bisey diyemez. ya alip yuruyecek ya salip gidecek bu kumar bizim icin oynanmasi elzemdi.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alinacak risk degil, patlama olasiligi cok yuksek ve o zaman bonservis kac olursa olsun elimizde patlar
Dolayisiyla bonservis umursamayacagimiz bir rakam olmali, o da bu ffp varken aslinda “0”dir
En iyi anlasma bedelsiz kiralama opsiyon 2-3 gibi birsey olabilir veya sonraki satistan %25 pay gibi
Ayni durum maas icin de gecerli, ilk yil 500k, sonraki yil begenilirse 1m opsiyon gibi
Bu cocuk bunu yasamazsa akillanmaz
Celta da bunu begenmiyorsa alsin elinde patlamis morun tursusunu kursun

O degil de bu adamlari takima doldururken ffp deyip fernando feghouli belhanda falan satilirsa cok fena, bir anda futbolu bilen adamlardan coluk cocuga dusmus oluruz, 5 gomlek duseriz ve bu yonetimde bunu yapacak potansiyel var malesef

Sırf olumsuz şeyler yazmak için niye bir foruma üye olur ve zaman ayırıp bunu yazılarıyla sürdürürse bir insan?..Burada 3-5 kişi var ki aynı düşüncelere sahip olsam; değil Galatasarayımız, futbolu tümüyle hayatımdan çıkarıp atardım; çok net...

Şizo-Mazo bir durum söz konusu sanırım; Allah şifalar versin, düşmanıma bile göstermesin; amiiin!..

Karakteri bir yana da oynu şuan icin bizim seviyemizin asagasinda
Şut ve pas kalitesini artirmali mutlaak

Sırf olumsuz şeyler yazmak için niye bir foruma üye olur ve zaman ayırıp bunu yazılarıyla sürdürürse bir insan?..Burada 3-5 kişi var ki aynı düşüncelere sahip olsam; değil Galatasarayımız, futbolu tümüyle hayatımdan çıkarıp atardım; çok net...

Şizo-Mazo bir durum söz konusu sanırım; Allah şifalar versin, düşmanıma bile göstermesin; amiiin!..
Demekki bunlar feneri Beşiktaş’ı tutsa dama çıkıp ordan atacaklar kendilerini

Saçmasapan paralar vermediysek denenebilir bir risk bence.

Arda gelmesin de Emre her türlü denenebilir. Bence bu çocuğun ortası olmaz, ya tamamen sıçıp batırır ya da uçar burada.

sent via GSC

Hayırlı olsun. Başkan KAP’ı bekliyoruz falan demiş.

Top surus messi ,sut ibrahim uzulmez

Plase sut calismasi lazim surekli,bosa gidiyor yaptigi her hareker

Geri
Üst Alt