Galatasaray Emre Mor ile Prensipte Anlaştı!

Galatasaray'ın son şansı olduğu gerçeğine vâkıfsa eğer muhakkak iyi transfer..

Cok iyi bir hamle oyuncusu olacaktir 60 70den sonra girdiginde çok iş yapar.

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Ben şahsen olumlu bakıyorum bence hoca adam eder. Çünkü biraz kafasına vuracak adam edecek bir hoca lazım bu da fatih terimden daha iyisi olamaz. Antremana gelmeme gibi bir durum yapamaz Öyle entellektüel hocalarımız yoktur bizim, hadi antremanda huzursuzluk çıkarsın Hasan hocayı salar valla fatih hoca

Ustunde durmaya deger bir oyuncu degil, is yaparsa bakariz kumar oynayip umitlerimizi bunun uzerine kurmak yanlis olur.

Geciniz.

Defansa yardım etmeyen adamı hoca oynatmaz. Şu haliyle türkiye kupasında oynar o zamsn anca.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben dortmund zamanini anlatiyorum. Celta Vigo da napti bilmiyorum hic izlemedim. Ama iyi oynasaydi belki 1-2 disziplinsilik yüzünden hemen kadro disi birakirmazdi.

Belki avrupada büyük bir takimda son sansi olur diye kendine bicim verir. Ama benim fazla ümitim yok. Bu cocuk da 2-3 sene sonra basaksehire gidecek, ve ordand bile en gec 2 sene sonra postalanir tipi var

Hoca bunu serbest oynatir , yine bir boqa yaramaz

En düşük opsiyon 10 milyon euro olur
Kadro dışı bıraktıkları satın aldıklarından beri bi kere bile verim alamadıkları bi adama 10 milyon opsiyon koymazlar heralde yav. Adamlar kurtulmak istiyordur eminim bizimkiler de zorlasın biraz şartları.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha 2 seat once mesaj attim. Insallah dogrudur. Su cocuk biraz katki versin yabanci siniri gelmez

emre mor cocuk daha biraz ilgiye sevgiye ihtiyaci var sanki
fatih hoca bir baba edasiyla adam eder
taraftar sevgiside onu besler.....

birde emre mor galatasarayli
annesi aciklamisti diye hatirliyorum

Bence abartıldığı kadar yetenekli değil. Şut vasat, pas oyunu oynayamaz, top kontrolü de mükemmel değil. Ama en nihayetinde bonservisiyle almayacağız çocuğu, o anlamda alınabilecek bir risk olarak görüyoruz. Zira futbolda saydığım eksikliklere sahip Emre Mor'un kafasına futbola vermiş hali tüm eksikliklerine rağmen en iyi 10 Türk ters ayaklı kanatlarından biri olur. En nihayetinde biz de futbol ülkesi olarak Almanya değiliz ki böyle oyuncuları fırsat vermeden kaybedelim. Tutarsa Galatasaray için toprağın 10 km altından maden çıkarmış gibi oluruz, yüksek ihtimal olacak olan tutmama ihtimaline de karşı en kötü Süper Lig'deki bir beraberlik primini çöpe atarız. Yusuf gibi hem disiplinsiz, hem de bereciksiz adamı deneyeceğimize Emre Mor'la ufak riske girip okyanusta boğulmayı tercih ederim.

Geri
Üst Alt