Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren 5 diye hemen alevlenmeyin, belki 3 filandır. Frank'ın maaşınada 2,5 bonservise 8+1 diyorlardı.

Ayrıca ben Eren'in o kadar yerden yere vurulacak biri olduğunu düşünmüyorum. 4'lüye döneriz solbek oynar, bazı hafif maçlarda 3'lü kanat beki ve sol stoper bile oynayabilir. Çöp süperlig de milli takımda oynamış ve ts de banko oynayan yaşı genç sayılacak yerliye hayır demem. Şikecilerin levent bile katkı veriyor, eren bizim takımda daha iyi katkı verir, ts defansı çok sorunlu bir takım.

Hani çekirdek yersin her şey iyi güzeldir ama tam bitmek üzereyken böyle araya bir tane çürük sıkışır da ağzının tadı bozulur ya işte öyle bir hamle

Eren oradan kurtulmak için her şeyi yapmıştır. Burada kendisini ispat için yüksek konsantrasyonla oynayacağını düşünüyorum. Beğendiğim bir oyuncu değil ama son milli maçların birinde çok iyi oynamıştı. Burada o çizgiyi korumak zorunda.

Takımda sol bek yok şikecilerde Levent bile iş yapıyor. Eren sezon sonuna kadar idare eder. Hayırlı olsun.

Bi yandan iyi bi yandan kötü. İyi yanı Milli takımda güzel oynuyordu beğeniyordum ama TS de kötüydü. Ben yedek için pozitifim Erene

Sol bek yedegimiz yoktu, mecburen Berkan'i ya da BAY'i orda kullaniyorduk, e yabanci kontenjanimiz da yok.

Olabilecek en iyi transfer oldu. Eren en iyi oyuncuydu o bolge icin demiyorum ama su anki durumda cok basarili bir transfer.

Dün frank gelince transfer bitseydi keske ülkede, illa kazık yemenin ne gereği var anlamıyorum

bu çöp gelmesin bu güzel transfer dönemini bozmayalım

Bence fena transfer degil. Sol bekte Berkan Kutlu görmekten kusa kusa hal oldum zaten ve malesef ve malesef kadro derinligine yabanci oyuncu alamadigimizdan birazda yerli oyuncular lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt