Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB den her an cikabiliriz.
sezon sonuna kadar beklentim az .

sebebide şöyle:

Boey trasnferinden sonraki sürece baktığımızda az kaldı az sonra moduna soktu herkesi yönetim medya dahil.

Sonraki süreçte her seferinde "yakında..." dediler toplantılarda. Bitmek üzere dediler (o zaman SPK işi yoktu)

SPK oldu - şimdi tekrar az kaldı modunda florya peşinatına kaldık

garip bir sarmal oldu yani - ya da süreç birazcıkta camiayı yatıştırmak adına kullanıldı. İhale uzattık dedi bugün Dursun Özbek (daha önce Hasan paylaşmıştı 8 Nisan 2025 görünen tarih ...heralde uzayan kısım o - daha uzamışsa zaten sezon bitmeden beklentide olmam)

ihale bitecek - sözleşme teferrutları pürüzleri karşılıklı anlaşılacak , imzalanacak ve peşinat alacağız .(tabii hala 70-80 Milyon muydu neydi bahsedilen, o kadar trink verebilecek mi karşı taraf meraktayım)

çıkılmayacak demiyorum ama az kaldı yakında diyerek 1.5 -2 sene geçti.

Neden alıyoruz ben onu söylüyorum. Yazın bakarsın sistemine göre, daha da ucuza getirebilirsin Eren fetişi var ise kim istedi bilmiyorum ama. Sistem şuan üçlü görünüyor, olmak zorunda. Yani ne gerek vardı kral, almasaydık daha iyiydi.
Ne desek kişisel yorum ve öngörü olarak kalacak. Hoca ısrarla istediğine göre demekki kullanmak istiyor.

Bendeki ve bizdeki soru işaretlerine cevap bulunmuş ki bu paralar verildi.

Fiyat da abartılı değil Kadıköy, Caddebostan'da bir dükkan/mağaza parası kadar.

Ne desek kişisel yorum ve öngörü olarak kalacak. Hoca ısrarla istediğine göre demekki kullanmak istiyor.

Bendeki ve bizdeki soru işaretlerine cevap bulunmuş ki bu paralar verildi.

Fiyat da abartılı değil Kadıköy, Caddebostan'da bir dükkan/mağaza parası kadar.
Maaşını da görelim bi bakalım. Hayırlı olsun diyelim kral

ts daha iyisini 400 bin dolara aldı bize daha kötüsünü 5 milyon küsüre sattı :)

müthiş başarı yaw :)

Elimizde orijinal sol bek yok şu an, jakops belli ki dönmeyecek. Gerekli bir hamle idi, hayırlı olsun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ay önce 3 m konuşuluyordu, şimdi 5 e çaktıysalar birşey demiyorum artık. Bekliyordum açıkcası bu transferi.

TS zaten 3.6 ya almış Eren'i - 3.5 tan aşağıya zor inerler

çok ufak ihtimal minimum 3 . oda yerine adam aldılar - Eren'de belli etti , verim alamayız diye mecbur kabul ederlerse.

şenol güneş 2 ay konuşur zaten şimdiki gibi bu konuyu.

Erenin sol stoperde sıklıkla sire bulacağınındüşünğyorum hatta üçlünün kanat bekinden daha etkili olur bence

Takımdaki tek solbek bu adam şu anda hoca 4 lüden pek vazgeçmeyecek demekki maçına göre 4lüye döner.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beğendiğim bir oyuncu değil ama kadro derinliği için mecbur razı oluyoruz

Eren gecen bi milla macimizda baya iyi oynamisti, begenmistim

Ama genel olarak vasat herif

Erenden ne stoper olur nede kanat bekte yine en uygunu kanat bek herhalde onda da olsa olsa yorgun barisi yedekler iste jelert ile beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt