Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla alınması şampiyonluğu getirmis olabilir. eğer olmasa jakops da sakatken kesin 3 lü oynardık. onun sonucları da kısa vadede gösterdi ki yaramadı bize. morata cuesta falan da girdi ama yapacak bir sey yok. şampiyonluk gelsin de cl ine kapağı atalım kurtarıyor sezon kendini fazlasıyla.
Beni en cok ********************* eden oyuncudur kendisi, kolay kolay oyuncu konusunda yanilmam ama dogruyu dogru gelmesine sicak bakmadigimi belirtmistim. Trabzon'da fazla duz oyuncu olarak gozukuyordu ve genel olarak defansif anlamda fazla hataya musait oyun yapisi vardi. Simdiye dek bizde iyi oynuyor ve dogruyu soylemek gerekirse iyi ki almisiz demek lazim. Bazen bu sekilde yanilmak da guzel bir sey.
Beni en cok ********************* eden oyuncudur kendisi, kolay kolay oyuncu konusunda yanilmam ama dogruyu dogru gelmesine sicak bakmadigimi belirtmistim. Trabzon'da fazla duz oyuncu olarak gozukuyordu ve genel olarak defansif anlamda fazla hataya musait oyun yapisi vardi. Simdiye dek bizde iyi oynuyor ve dogruyu soylemek gerekirse iyi ki almisiz demek lazim. Bazen bu sekilde yanilmak da guzel bir sey.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.