Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneki başarısızlıktan hocayı öne atıp kurtulmasın yönetim. Önceliğim şubenin kapatılmasıdır kapatılmıyorsa şubeye bakan yöneticilerden başlayıp malzemeciye kadar şubenin her bir zerresi değişim görmelidir.
katılıyorum bu branş komple bir şekilde kötü yönetiliyor. sorun sadece koç değil.

Suçlu hoca değil kesinlikle ama madem gönderiliyor Selçuk Ernak gelsin. Oyuncu havuzu çok iyi. Teknik taktik bilgisi de fena değil bence. Aslında hırslı da adam ama taraftarsız takımda bunu pek göremiyoruz. Bizimle coşar. Doğuş Özdemiroğlu’nu falan da getirir. Oyuncu seçimini sağa sola bırakmasın ama.

geçen hafta arası antrenmanda tokatlar konuşmuş diye gördüm. bundan dehlenmiş gibi duruyor ama bahane yönü de es geçilemez tabi.

Perasoviç yazmışlar bir de :asd:
Futbolda Nagelsman isteyenler gibi..

Yaw ne yabancı koçu? Yabancı koç getir 3 milyon dolar bütçe ver, maaşları da ödeme. Sonra adamdan başarı bekle.

yerli de olunca play-off yarı finali için bile oyuncuları antrenmanı protesto edecek duruma kadar getiriyorlar. yabancı, hele mitrovic gibi aykırı bi karakter daha iyidir. en azından kafası atıp giderse küfrü edeceğimiz yeri daha kolay şekilde belirleriz

Ertuğrul Erdoğan tipi yerli ucuz biri olmalı. Nasıl olsa kim gelirse gelsin bi z. yapamayacak. Ernak'a benden ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt