Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası tartışmalı.Transferleri hoca mı yaptı Turgay Zeytingöz mü, görevi bırakan Kerem Tunçeri mi?Sinan Sağlam'i felan tanımaz hoca,İtousdis 'in yardımcısı ve Yunan ekolü.Bu şekilde sokak basketbolu oynayan bir kadro kurması mantıksız geliyor...
Turgay bey geç geldi o yapmış olamaz

Kardeşim yapmayın şunu ya.
Bütçen çiğ köfteye yetiyorsa çiğ köftenin yanına ayran falan açarsın. Ne tat geleceği belli. 3 kuruşa yanına şarap açtırmaya çalışıyoruz ne olduğunu bilmeden, çiğ köfte de mundar oluyor.

Mitroviç ne? Gerçi ondan da olsa olsa maksimum Bixi Cola olur.

Getirin Selçuk Ernak’ı.
Ciddi misin? Basket yorumlarına değer verrim senin.

Ciddi misin? Basket yorumlarına değer verrim senin.
Sağolasın rengim. Ciddiyim. Bütçemizi çok fazla artırmıyorsak ki böyle olacak gibi ligde kendini ispatlamış kısıtlı bütçe ile iş yapabilecek bir tanıdık hoca getirmek daha mantıklı.

Sağolasın rengim. Ciddiyim. Bütçemizi çok fazla artırmıyorsak ki böyle olacak gibi ligde kendini ispatlamış kısıtlı bütçe ile iş yapabilecek bir tanıdık hoca getirmek daha mantıklı.
Mitroviç geldiğine göre bütçe yükseliyordur Yoksa bu adam buraya niye gelsin

Şu heybete bakın:

f080e085-sel%C3%A7uk-ernak-625x375.jpg

Bu yorumun mantıklı tabi ki. Ben selçuk ernak mitroviçten daha iyi bir hoca gibi yorumladım mesajını, o yüzden şaşırdım. Mitrovic daha iyi hocaysa selçuk ernaktan, bütçe düşük de olsa daha iyi iş çıkarması beklenir bence hocam. Yani daha iyi olan hoca aynı kadroyla daha iyi iş çıkarır bana göre.

Mitro çok iyi coach Monaco ile Eurocup'ı garip garip adamlarla aldı fakat Berkan üstadın endişeleri haklı adama konfor alanı sağlamazsan onu da vakit geçmeden kovalarsın.

Bu yorumun mantıklı tabi ki. Ben selçuk ernak mitroviçten daha iyi bir hoca gibi yorumladım mesajını, o yüzden şaşırdım. Mitrovic daha iyi hocaysa selçuk ernaktan, bütçe düşük de olsa daha iyi iş çıkarması beklenir bence hocam. Yani daha iyi olan hoca aynı kadroyla daha iyi iş çıkarır bana göre.
Bu bakış açın biraz düz mantık açıkçası. İlhan Palut Konya'yı ilk 4'e sokuyor mesela, Sergen de Bjk'yi şampiyon yaptı. Sergen Konya'yı ilk 4'e sokabilir mi? Bence sokamaz.

Bu iş de böyle.

Adama diyorlarsa "Bak Mitro bizim bütçemiz 5.5 milyon dolar kardeşim, bunun bir cent yukarısına çıkmayız. Sene içinde sakatlık oldu zart oldu zurt oldu bizden ekstra bütçe yaratmamızı bekleme, transfer falan yapamayız. Ama oyuncuların maaşını günü gününe öderiz merak etme" Mitro bunu kabul ediyorsa ben de ediyorum buyursun gelsin.

Bu bakış açın biraz düz mantık açıkçası. İlhan Palut Konya'yı ilk 4'e sokuyor mesela, Sergen de Bjk'yi şampiyon yaptı. Sergen Konya'yı ilk 4'e sokabilir mi? Bence sokamaz.

Bu iş de böyle.
Haklısın. Ayrıca belki bilirsin diye soruyorum, mitrovicin 1 bucuk yıldır takım çalıştırmıyor olması da ilginç değil mi, kariyerli bir hoca için. Yoksa gözümüzde mi büyütüyoruz?

Haklısın. Ayrıca belki bilirsin diye soruyorum, mitrovicin 1 bucuk yıldır takım çalıştırmıyor olması da ilginç değil mi, kariyerli bir hoca için. Yoksa gözümüzde mi büyütüyoruz?
Ya bizim için gayet iyi hoca yeterli hoca. Mutlaka teklif gitmiştir bir sürü bu süreçte o kabul etmemiştir bence. Ama mahalle bakkalı bile bizim basketbol şubesinden iyi yönetildiği için adamın burada mundar olması çok olası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt