- 20 Ağustos 2009
- 18.419
- 24.300
- 2.973
Galatasaray Lisesinin beden hocası da olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farkımız tarzımızAdamla 3 ay önce sözleşme uzat, video çek sonra yolla tam bizlik iş![]()
oyuncular da liseden alalım kariyerlerine lisanslı sporcu olarak devam eder burs ücreti karşılığıGalatasaray Lisesinin beden hocası da olabilir.
Vasfi 2miz gevşek başa şampiyonluk garanti asgari ücrete calisirizkoça gerek var mı sokak basketbolu gibi takılsınlar işte savunma hücum
Sanıyorum bütçe artacak. Stad sponsoru bulurlar artık herhalde, Erden Timur'da stad sponsorundan çıkınca basketin bütçesini arttırır. 5milyon civarına çıkarırlar, salonda seneye inşaatı başlayıp tamamlanınca ondan sonra bütçemiz salonun özellikle loca, vip ve kiralanacak alanların gelirleri ile hep minimum 7 milyon civarında bütçeyi sağlayabilir hale geliriz.Yatırım yapılacak mı ona bakarım. Yine 3 milyona takım kuracaksan antrenör olmasada olur
Keltoş hocamız olmasını istemem
Telekomla birleşilmeyecek ya o belli yani bırakın artık bu talepleriNiye ulan fakir kaldik
yav kaç tane oyuncu aldırdı gönderdi bu sezon 2 kere baştan takım kuruldu resmenPitsiolis'in geçen sezon çok başarılı oldu, bu sezon ise kurulan kadroya rağmen takım play offa girecek gibi.Bu da başarıdır.Normalde kadro küme düşecek kalitesizlikte.Tek suçu ben bu oyuncuları istemiyorum dememesi.Bütçe artırılacak ise zaten Pitsiolis göstermişti ortalama kadro ile neler yapabileceğini, oyuncu seçimi hataliysa bu bütçeyle hangi hoca gelirse gelsin play off harici bir başarı gelmez...Sadik 'in Efes 'e gideceği gerçeğine göre eldeki yerli rotasyonu iyice çöpe dönecek,merak ediyorum hakikaten neyi planlıyoruz.Tek umut Erdem Timur'un futbol takımı şampiyon olursa basketbola da biraz eğilmesi.
Orası tartışmalı.Transferleri hoca mı yaptı Turgay Zeytingöz mü, görevi bırakan Kerem Tunçeri mi?Sinan Sağlam'i felan tanımaz hoca,İtousdis 'in yardımcısı ve Yunan ekolü.Bu şekilde sokak basketbolu oynayan bir kadro kurması mantıksız geliyor...yav kaç tane oyuncu aldırdı gönderdi bu sezon 2 kere baştan takım kuruldu resmen