Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keltoş hocamız olmasını istemem

fatih-terim.gif

Yatırım yapılacak mı ona bakarım. Yine 3 milyona takım kuracaksan antrenör olmasada olur

Yatırım yapılacak mı ona bakarım. Yine 3 milyona takım kuracaksan antrenör olmasada olur
Sanıyorum bütçe artacak. Stad sponsoru bulurlar artık herhalde, Erden Timur'da stad sponsorundan çıkınca basketin bütçesini arttırır. 5milyon civarına çıkarırlar, salonda seneye inşaatı başlayıp tamamlanınca ondan sonra bütçemiz salonun özellikle loca, vip ve kiralanacak alanların gelirleri ile hep minimum 7 milyon civarında bütçeyi sağlayabilir hale geliriz.

bu sene bütçenin düşüklüğünden mi başarısız olduk

yaptığımız her hamle patladı

şampiyon olamazdık elbet ama fb, efes ve telekom'un ardından gelip playoff yarı finali görebilirdik.

Kardeşim yapmayın şunu ya.
Bütçen çiğ köfteye yetiyorsa çiğ köftenin yanına ayran falan açarsın. Ne tat geleceği belli. 3 kuruşa yanına şarap açtırmaya çalışıyoruz ne olduğunu bilmeden, çiğ köfte de mundar oluyor.

Mitroviç ne? Gerçi ondan da olsa olsa maksimum Bixi Cola olur.

Getirin Selçuk Ernak’ı.

O değil de ben talibim ya takıma. Aylık 100bin lira versinler yarı final oynatırım, BCL’de de final four garantisi veriyorum. Yapamazsam parayı iade edeceğim.

Pitsiolis'in geçen sezon çok başarılı oldu, bu sezon ise kurulan kadroya rağmen takım play offa girecek gibi.Bu da başarıdır.Normalde kadro küme düşecek kalitesizlikte.Tek suçu ben bu oyuncuları istemiyorum dememesi.Bütçe artırılacak ise zaten Pitsiolis göstermişti ortalama kadro ile neler yapabileceğini, oyuncu seçimi hataliysa bu bütçeyle hangi hoca gelirse gelsin play off harici bir başarı gelmez...Sadik 'in Efes 'e gideceği gerçeğine göre eldeki yerli rotasyonu iyice çöpe dönecek,merak ediyorum hakikaten neyi planlıyoruz.Tek umut Erdem Timur'un futbol takımı şampiyon olursa basketbola da biraz eğilmesi.

Pitsiolis'in geçen sezon çok başarılı oldu, bu sezon ise kurulan kadroya rağmen takım play offa girecek gibi.Bu da başarıdır.Normalde kadro küme düşecek kalitesizlikte.Tek suçu ben bu oyuncuları istemiyorum dememesi.Bütçe artırılacak ise zaten Pitsiolis göstermişti ortalama kadro ile neler yapabileceğini, oyuncu seçimi hataliysa bu bütçeyle hangi hoca gelirse gelsin play off harici bir başarı gelmez...Sadik 'in Efes 'e gideceği gerçeğine göre eldeki yerli rotasyonu iyice çöpe dönecek,merak ediyorum hakikaten neyi planlıyoruz.Tek umut Erdem Timur'un futbol takımı şampiyon olursa basketbola da biraz eğilmesi.
yav kaç tane oyuncu aldırdı gönderdi bu sezon 2 kere baştan takım kuruldu resmen

yav kaç tane oyuncu aldırdı gönderdi bu sezon 2 kere baştan takım kuruldu resmen
Orası tartışmalı.Transferleri hoca mı yaptı Turgay Zeytingöz mü, görevi bırakan Kerem Tunçeri mi?Sinan Sağlam'i felan tanımaz hoca,İtousdis 'in yardımcısı ve Yunan ekolü.Bu şekilde sokak basketbolu oynayan bir kadro kurması mantıksız geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt