- 1 Haziran 2015
- 27.495
- 19.078
- 2.148
sıkı tutunun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basketle de mi ilgileniyorsun bay motzartsıkı tutunun
pek çok spor dalını takip ediyorum üstat. lakin bu sene bizim takımı pek izlemedim. efes'in el maçlarını takip ediyorum daha ziyade.basketle de mi ilgileniyorsun bay motzart
Ekibimiz madende çalışıyor galiba. Yerin altına inmiş
@Mete Temiz üstat orman ve fethiye'den 1 galibiyet fazlamız olunca kim düşüyor? eksi puanımız olduğu için eşit mi oluyoruz?
3'lü averajda kim öndeEksi puan eklenince eşit oluyor evet. Orman'a ikili averajda öndeyiz Fethiye'ye geride.
Fethiye sanırım Orman ile bizim eksi Fethiye artı oluyor.3'lü averajda kim önde
Fethiye sanırım Orman ile bizim eksi Fethiye artı oluyor.
ahbap basket işini bilmiyom ama futboldaki 3lü averaj olayına göre bizim en üstte olmamız gerekmez mi?
bizim bunlarla oynadığımız maçlarda 3 galibiyet 1 mağlubiyetimiz var. fethiye 2 galibiyet 2 mağlubiyet. orman 1 galibiyet 3 mağlubiyet.
Amator brans mi ? Erkek Basketbol Takimi ?inş düşerizde kapatılır bütün amatör branşlar
düşmeyiz ama daha 7 maç varmış 2 galibiyete play off oynayacaz.nerdeyse
5 kere sil baştan kadro kuruldu bi zahmet düşmesinler
değilmiAmator brans mi ? Erkek Basketbol Takimi ?
değilmi
pro branşmı bu,hadi pro branş diyelim nasıl son sıradayız,hadi son sıradayız diyelim niye burda uğur +birkaç kişi ve gsbasketteki 20 kişi dışında sallayan ve takip eden yok,hadi onada tamam kimse bu durumu dillendirmiyo bile niye
çünkü amatör branş
Baskette ormanspor fanıyım