Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilgisayarı tam ekran yapmama rağmen ekibimize ulaşamadım

1615668423372.webp

inş düşerizde kapatılır bütün amatör branşlar

düşmeyiz ama daha 7 maç varmış 2 galibiyete play off oynayacaz.nerdeyse

5 kere sil baştan kadro kuruldu bi zahmet düşmesinler

Fethiye sanırım Orman ile bizim eksi Fethiye artı oluyor.

ahbap basket işini bilmiyom ama futboldaki 3lü averaj olayına göre bizim en üstte olmamız gerekmez mi?

bizim bunlarla oynadığımız maçlarda 3 galibiyet 1 mağlubiyetimiz var. fethiye 2 galibiyet 2 mağlubiyet. orman 1 galibiyet 3 mağlubiyet.

ahbap basket işini bilmiyom ama futboldaki 3lü averaj olayına göre bizim en üstte olmamız gerekmez mi?

bizim bunlarla oynadığımız maçlarda 3 galibiyet 1 mağlubiyetimiz var. fethiye 2 galibiyet 2 mağlubiyet. orman 1 galibiyet 3 mağlubiyet.

Doğru söylüyorsun pardon benim kafa direk skor averajına gitti biz oluyoruz evet.

Amator brans mi ? Erkek Basketbol Takimi ?
değilmi

pro branşmı bu,hadi pro branş diyelim nasıl son sıradayız,hadi son sıradayız diyelim niye burda uğur +birkaç kişi ve gsbasketteki 20 kişi dışında sallayan ve takip eden yok,hadi onada tamam kimse bu durumu dillendirmiyo bile niye

çünkü amatör branş

Basketboldaki sorunumuz oyunculardan kaynaklı mı, antrenör kaynaklı mı
Nedir olay ?
Takip etmem pek de onun için soruyorum. Ergin Ataman olsa şu an bu durumda olmazdı takım herhalde

değilmi

pro branşmı bu,hadi pro branş diyelim nasıl son sıradayız,hadi son sıradayız diyelim niye burda uğur +birkaç kişi ve gsbasketteki 20 kişi dışında sallayan ve takip eden yok,hadi onada tamam kimse bu durumu dillendirmiyo bile niye

çünkü amatör branş

Yok ben duzeltiyorum kendimi. Sasirdim da acikcasi, amator brans olarak geciyorlar.

maça iyi bir prim vaadiyle girdik heralde. ilk yarı %110'umuzla oynadık ama 2. yarı efor düştükçe kalite kendini göstermeye başladı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt