Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)
Kimse kusura bakmasın da bu takımdan bir bok olmaz. Bize karşı sezonun en iyi maçlarını oynayan Daçka'nın da gelmiş geçmiş geleceğini seveyim. Karaktersizler ordusu! Galatasaray ananızı sevsin.
Maçı kaybettik. 2 sene önceki küme düşme korkusunu bu sene yaşatmayacaklar ve direkt düşeceğiz herhalde. Berbat bir kadro kurulmuş. Rezalet! Önümüzdeki 3 maçlık fikstür
Galatasaray-Tofaş
Frutti Bursaspor- Galatasaray
Galatasaray-F.Bekospor
Geçmiş olsun şimdiden.. Bu kadroyu kim kurduysa derhal istifa etsin!
Bütçe falan kabul etmiyorum ben. Sen Galatasaray Spor Kulübü'sün. Gidip rakiplerin kadar bütçe çıkarmayı bileceksin. Erkek basketbolda Efes kadar, kadın basketbolda Fenerbahçe kadar, kadın voleybolda VakıfBank kadar, erkek voleybolda Ziraat Bankası kadar bütçe çıkaracaksın. "Bizim de bütçemiz bu kadar ağam" ezikliğini geçeceksin.
deneme yanılma kadro bi yıl tutar, bi yıl tutmaz. geçen seneki ''başarı''dan sonra bu yıl koltuk sahipleri ligde kalsak yeter diye düşünüyorlardır zaten. biz futbolu bile kaybetmişiz, basket bizim neyimize.
Şube ne zaman Eurolig'de şampiyonluğa oynayacak kafa yapısına sahip adamlar tarafından yönetilir o zaman ciddiye alınır. Camiada dönemsel hava değişimleri dışında Galatasaray Basketbolu bana hiçbir şekilde hitap etmiyor. Ergin Hoca'nın geçen açıklaması sertti ama genelinde haklıydı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.