Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 lik yuzdelerle öndeyiz 3 luk yuzdelerde 21 e 9 3 luk atmisiz. Onlar 30 a 8 atmis.

Faullerde 17 de 11 olmasina ragmen yuzdelerde iyiyiz

38 e 22 ribaundla ezilmisiz. Nasil oluyor lan bu

tebrik ediyorum takım. müthiş iş başardınız son periyoda 10 fark önde girip maçı kaybettik. kazanmak kadar zor bir iş.

O kadar hücum ribaundu verirsen yenilirsin tabi. Pozisyonu bize gostermediler Galatasaray düşmanları.

Kimse kusura bakmasın da bu takımdan bir bok olmaz. Bize karşı sezonun en iyi maçlarını oynayan Daçka'nın da gelmiş geçmiş geleceğini seveyim. Karaktersizler ordusu! Galatasaray ananızı sevsin.

Maçı kaybettik. 2 sene önceki küme düşme korkusunu bu sene yaşatmayacaklar ve direkt düşeceğiz herhalde. Berbat bir kadro kurulmuş. Rezalet! Önümüzdeki 3 maçlık fikstür

Galatasaray-Tofaş
Frutti Bursaspor- Galatasaray
Galatasaray-F.Bekospor

Geçmiş olsun şimdiden.. Bu kadroyu kim kurduysa derhal istifa etsin!

ahahahahaahaahahaahah

Bütçe falan kabul etmiyorum ben. Sen Galatasaray Spor Kulübü'sün. Gidip rakiplerin kadar bütçe çıkarmayı bileceksin. Erkek basketbolda Efes kadar, kadın basketbolda Fenerbahçe kadar, kadın voleybolda VakıfBank kadar, erkek voleybolda Ziraat Bankası kadar bütçe çıkaracaksın. "Bizim de bütçemiz bu kadar ağam" ezikliğini geçeceksin.

deneme yanılma kadro bi yıl tutar, bi yıl tutmaz. geçen seneki ''başarı''dan sonra bu yıl koltuk sahipleri ligde kalsak yeter diye düşünüyorlardır zaten. biz futbolu bile kaybetmişiz, basket bizim neyimize.

Turgay bey basketten anlayan birine benziyodu,oyuncu tercihlerinde nasıl bu kadar hata yapabildi ilginç

Sezon başı takım değerlendirmesinde anlattığına göre yerlide sadece buğrahana gitmiş takıma aldığı adam sinan,karagülle,ağva falan

Yabancıda enis,morgan,coloyaro ve angola da net hatalı

Geçen seneki adamlar gitsede başarı ve imaj olarak sınıf atlamıştık bu sene tekrar geriye gittik kötü oldu daha iyi isimler alabilirdik

fb voleybolda fln kupa alıyor vakıfbank'ı yenip efes'i yenip aynen gs spor kulübü

Voleybol bayan basketbolla uğraşacağına şu takıma her sene iyi bütçe ayırın.

Şube ne zaman Eurolig'de şampiyonluğa oynayacak kafa yapısına sahip adamlar tarafından yönetilir o zaman ciddiye alınır. Camiada dönemsel hava değişimleri dışında Galatasaray Basketbolu bana hiçbir şekilde hitap etmiyor. Ergin Hoca'nın geçen açıklaması sertti ama genelinde haklıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt