Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar Basketboldan anlamiyorum ama hep takildigim bir soru var : neden basketbola bütçe ayıramıyoruz?

Cok mu zor baskete 10-15M euro yatirmak?
Avrupa basketbolun'da koyduğun paranın karşılığını alamıyorsun. Her yıl 10m euro bütçe koysan sana zararı ortalama 7m euro zarar olacak. Euroleague şampiyonu bile 3m euro aldığı bir saçma düzen var.

Arkadaslar Basketboldan anlamiyorum ama hep takildigim bir soru var : neden basketbola bütçe ayıramıyoruz?

Sponsor olmadan bırak 10-15'i, 6-7 ayırarak bile zarar ediyorsun. Kendi salonumuz yapılınca ki seneye inşaatı başlanması planlanıyor yönetimin dediğine göre o zaman bilet, loca gelirleri ve sponsorluklarla 7-8 milyon civarına çıkartabiliriz bütçeyi.

basketbolda para yok, bonservis kazancı yok, şampiyonluk ödülü maaştan az ve sürekli ama sürekli gider var. ha ben de isterdim basketbolun kralı olmak.

Beko, Ulker, FErih sahenk gibi adamlar dururken Fener'in sponsor derdi olmaz. Adamlar o paralari verirken zaten cope gidecegini biliyor. Cerez parasi adamlar icin. Yeter ki biraz basari yakalayim derdindeler.

Konyaspor’u devirdik arkadaşlar.

lig sonuncusunu tokatlamisiz

20230506_155437.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt