Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

jerome döner yeni guard iyi kötü tutarsa şansımız olabilir, bugünkü kadroyla bizim ligde bile maç almamız zor.

Tenerife kupa adayları içinde en zayıfı üstüne final için kolay taraftayız fakat bunun bir anlamı yok şu halde kimseyi yenemeyiz.

Zor mac olacak, gecen hafta fenere karsi fena degillerdi(her ne kadar fener euroleague yorgunu olsada)

Playofflar icin her mac onemli artik.

Ilk ceyrekte kapattim, darmadagin olmusux. Mental bitmis.

8-20 idi skor

şu takıma tamika catchings girse fark yaratır. kodumun hazır yiyicileri çürük kavun gibi takım kurmuş.

Takım savunma olarak tamamen çöktü, hücum destekli de toparlayamayınca iyice bittik.

Son 3-4 maçtır her çeyrek 30 üstü yiyoruz, Mersin maçında da yazmıştım bu rakibin yüzdeli oynaması ile alakalı değil. Biz savunma yapmıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın bu sene benim gözümde tek misyonu kalmıştır:

Katıksız Oe Huertas’ı sevindirmemek. Huertas’ı sevindiren takım ülkeye geri falan dönmesin.

aga büyükçekmeci'yi durduramıyoruz savunmada, tenerife'ye karşı nacabaz ki?
Sekizkök gönderildiğinde de yazdım. Şubede zihniyet değişmediği sürece bu branşta bir şey olmaz. Yeni hoca gazı bittiği anda bu takım bu kadar işte. Prime Phil Jackson ile Ataman aynı anda gelse yine değişmez. İlk 5-6 hafta bir şeyler değişmiş gibi gözükür sonra yine aynı tas aynı hamam.

Bir şekilde Huertası yensinler başka bir şey istemiyorum artık nasıl yaparlarsa.

Sekizkök gönderildiğinde de yazdım. Şubede zihniyet değişmediği sürece bu branşta bir şey olmaz. Yeni hoca gazı bittiği anda bu takım bu kadar işte. Prime Phil Jackson ile Ataman aynı anda gelse yine değişmez. İlk 5-6 hafta bir şeyler değişmiş gibi gözükür sonra yine aynı tas aynı hamam.

Bir şekilde Huertası yensinler başka bir şey istemiyorum artık nasıl yaparlarsa.
sekizkök ve ekibi 12 oyuncu aldı, pozzecco üstüne şimdilik 2 ekleme yaptı. onlar çok daha önceden de gitmeliydi ama dediğin gibi steve kerr de gelse kurtaramaz eldeki kadroyu. jerome ve cummings olsa gene daha iyi olurduk ama alalade sakatlıktan öte takıma liderlik edebilecek 2 nadir yeteneği aynı anda kaybetmenin altından kalkamadık.

bunlar dönene kadar kimseye karşı rahat galibiet beklemiyorum, hele tenerife'ye filan iş yapmamız imkansız gibi.

Vay arkadas.kafa kaya geldi mac 2 dkda

Defans diye bir sey yok iki takimda da

Baştaki hain ve çapsız yönetimi gidecek..
Ama öyle rezil genel kurul ve taraftara sahibiz ki bir gram tepki yok.

Bu nasil basket ulan, defans yok 🤣🤣🤣

3. Ceyrek

Iki takimin toplam yapilam faul : 5( 2 tanesi son 10 saniyede)

3.ceyrek skor: 35-11

13 dayonaciyoruz 4 e iniyor, ustune maccalum 3lukten faul alacagim diye kasip ustune teknik faul yiyor.

Fark 3

Geri
Üst Alt